BAŞKAN ORHAN'DAN SPORA TAM DESTEK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2021 - 10:50, Güncelleme: 22.03.2021 - 10:50

BAŞKAN ORHAN'DAN SPORA TAM DESTEK

​​​​​​​Aziziye'de Başkan Muhammet Cevdet Orhan Ilıca İdman Ocağı Futbol Kulübünün hazırlık çalışmalarına katılarak futbolculara tam destek verdi.
Son yıllarda sportif aktivitelerin hız kazandığı Aziziye, adından söz ettirmeye devam ediyor. AK Parti Belediyeciliğinde yerel yönetimin sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneği haline gelen Aziziye'de Başkan Muhammet Cevdet Orhan'ın "Gençler olmazsa olmazımız" şeklindeki yaklaşımı vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. Aziziye'nin tanıtımında sporun önemini her zaman dile getiren Başkan Muhammet Cevdet Orhan, bu kez hafta sonu demeksizin yine sahada yer alarak Erzurum’u bu sezon Bölgesel Amatör Ligi’nde temsil edecek olan Ilıca İdman Ocağı Futbol Kulübünün hazırlık çalışmalarına katılarak futbolculara başarılar diledi. Erzurum'un bir bütün olarak sporda da nice başarılara atacağından emin olduğunu belirten Başkan Muhammet Cevdet Orhan yaptığı değerlendirmesinde "Erzurum’u bu sezon Bölgesel Amatör Ligi’nde temsil edecek olan Ilıca İdman Ocağı Futbol Kulübümüz idmanlarına başladı. Takımımızı antrenmanlarını yaptığı Orhan Tavlı Stadı’nda ziyaret ederek tatlı ikramında bulunduk, başarı dileklerimizi ilettik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen'in büyük katkıları ve gayretleriyle Süper Lig’de Erzurumspor’la boy gösteren şehrimizde futbol aşkı bir başka. Biz de Erzurum’un futbol aşkını inşallah Ilıca İdman Ocağı takımımızla perçinleyeceğiz" dedi. (www.akbelediyeler.com)