BAŞKAN ORHAN YİNE SAHADA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.11.2020 - 11:06, Güncelleme: 23.11.2020 - 11:06
 

BAŞKAN ORHAN YİNE SAHADA

​​​​​​​Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, güne Trafik Eğitim Parkı'ndaki çalışmaları inceleyerek başladı.
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan haftaya yine yoğun bir program akışı ile başladı. Aziziyeli vatandaşlara hizmetin en iyisini sunabilmek için 2020 Yılı Hizmet Planlamasını aksamadan sürdüren Başkan Muhammed Cevdet Orhan, haftanın ilk gününde Selçuklu Mahallesinde son rötuşları yapılan Trafik Eğitim Parkı'nı inceledi. Amaçlarının bilinçli bir nesil yetiştirmek olduğunu belirten Başkan Orhan, Aziziye Belediyesi olarak gençleri esas alan eğitim ve sportif yatırımlarına 2021 yılında da devam edeceklerini belirtti. Temaslarında vatandaşlarla da bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Muhammed Cevdet Orhan, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Vatandaş taleplerine hassasiyet gösterdiklerini ve kurumsal çalışmalara bu yönde rota belirlediklerini dile getiren Başkan Orhan, temasları ile ilgili "Bugün ilçemizde faaliyete geçireceğimiz sağlıklı yaşam yolu ve trafik eğitim parkı projemizi gezdik. Vatandaşlarımızın ilgisi bizi çok mutlu etti" şeklinde değerlendirmede bulundu. Aziziyeli vatandaşlar da Başkan Orhan ve ekibinin çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Orhan ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, güne Trafik Eğitim Parkı'ndaki çalışmaları inceleyerek başladı.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan haftaya yine yoğun bir program akışı ile başladı. Aziziyeli vatandaşlara hizmetin en iyisini sunabilmek için 2020 Yılı Hizmet Planlamasını aksamadan sürdüren Başkan Muhammed Cevdet Orhan, haftanın ilk gününde Selçuklu Mahallesinde son rötuşları yapılan Trafik Eğitim Parkı'nı inceledi. Amaçlarının bilinçli bir nesil yetiştirmek olduğunu belirten Başkan Orhan, Aziziye Belediyesi olarak gençleri esas alan eğitim ve sportif yatırımlarına 2021 yılında da devam edeceklerini belirtti. Temaslarında vatandaşlarla da bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Muhammed Cevdet Orhan, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Vatandaş taleplerine hassasiyet gösterdiklerini ve kurumsal çalışmalara bu yönde rota belirlediklerini dile getiren Başkan Orhan, temasları ile ilgili "Bugün ilçemizde faaliyete geçireceğimiz sağlıklı yaşam yolu ve trafik eğitim parkı projemizi gezdik. Vatandaşlarımızın ilgisi bizi çok mutlu etti" şeklinde değerlendirmede bulundu.

Aziziyeli vatandaşlar da Başkan Orhan ve ekibinin çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Orhan ve ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.