Başkan Orhan Vekil Aydemir'e çalışmaları aktardı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.09.2020 - 13:51, Güncelleme: 17.09.2020 - 13:51
 

Başkan Orhan Vekil Aydemir'e çalışmaları aktardı

​​​​​​​Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir'i ağırlayarak kurumsal çalışmaları aktardı.
Aziziye'de alt ve üst yapı çalışmalarından sosyal yaşama yönelik projelerine kadar her türlü hizmeti vatandaşlarla buluşturmaya devam eden Başkan Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir'i ağırladı. Buluşmada Başkan Orhan, ilçe genelinde devam eden çalışmaları ve planlanan uygulamaları Vekil Aydemir'e aktardı. Aziziye'nin birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğini belirten Başkan Orhan, kurumsal çalışmalarda özellikle vatandaşların talep ve önerilerini hassasiyetle takip ettiklerini ve kurumsal çalışmaları bu doğrultuda yönlendirdiklerini sözlerine ekledi. Buluşmanın ardından Başkan Orhan, engelli bir vatandaşın tekerlekli sandalye talebine karşılık verdi. Vekil Aydemir'in de katılım gösterdiği teslimatta Vekil Aydemir, bu tür sosyal hayata yönelik uygulamalarından dolayı Başkan Orhan'ı ve ekibini tebrik etti. Vekil Aydemir, "Karşılık beklemeden, dara düşeni dardan kurtarmak. Aziziye Belediye Başkanımız Muhammed Cevdet Orhan buna esaslı bir örnek sundu. Hediye ettiği akülü araç bir kardeşimizin hayatını kolaylaştıracak. Birlikte takdim nasibimiz oldu;Şükürler olsun" dedi. Başkan Orhan ise "Erzurum Milletvekilimiz İbrahim Aydemir beye bölgemizde yürüttüğümüz çalışmalardan oluşan bir sunum yaptık. Aynı zamanda bir engelli kardeşimize akülü arabasını teslim ettik" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir'i ağırlayarak kurumsal çalışmaları aktardı.

Aziziye'de alt ve üst yapı çalışmalarından sosyal yaşama yönelik projelerine kadar her türlü hizmeti vatandaşlarla buluşturmaya devam eden Başkan Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir'i ağırladı. Buluşmada Başkan Orhan, ilçe genelinde devam eden çalışmaları ve planlanan uygulamaları Vekil Aydemir'e aktardı. Aziziye'nin birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğini belirten Başkan Orhan, kurumsal çalışmalarda özellikle vatandaşların talep ve önerilerini hassasiyetle takip ettiklerini ve kurumsal çalışmaları bu doğrultuda yönlendirdiklerini sözlerine ekledi. Buluşmanın ardından Başkan Orhan, engelli bir vatandaşın tekerlekli sandalye talebine karşılık verdi. Vekil Aydemir'in de katılım gösterdiği teslimatta Vekil Aydemir, bu tür sosyal hayata yönelik uygulamalarından dolayı Başkan Orhan'ı ve ekibini tebrik etti. Vekil Aydemir, "Karşılık beklemeden, dara düşeni dardan kurtarmak. Aziziye Belediye Başkanımız Muhammed Cevdet Orhan buna esaslı bir örnek sundu. Hediye ettiği akülü araç bir kardeşimizin hayatını kolaylaştıracak. Birlikte takdim nasibimiz oldu;Şükürler olsun" dedi.

Başkan Orhan ise "Erzurum Milletvekilimiz İbrahim Aydemir beye bölgemizde yürüttüğümüz çalışmalardan oluşan bir sunum yaptık. Aynı zamanda bir engelli kardeşimize akülü arabasını teslim ettik" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.