Başkan Murat Koca talep ve önerileri dinledi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2020 - 13:05, Güncelleme: 21.10.2020 - 13:05
 

Başkan Murat Koca talep ve önerileri dinledi

​​​​​​​Malatya Kale'de vatandaş buluşmalarına özen gösteren Başkan Murat Koca, merkez ve kırsal ayrımı yapmadan her kesime ulaşmanın gayreti içerisinde.
Gönül Belediyeciliğinin örnek adreslerinden Malatya'nın Kale ilçesinde Başkan Murat Koca vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Koca bugün de AK Parti Kale İlçe Başkanı Abdulvahap Temur ile birlikte; Uzunhüseyin ve Karahüseyin kırsal mahallelerinde muhtar Vahap Kurtay ve Mustafa Yalçınkaya ile bir araya geldi. Başkan Koca, buluşmada mahallelilerin talep ve önerilerini birebir dinleyerek kurumsal olarak herhangi bir taleplerin olup olmadığını sordu. Amaçlarının Kale ilçesini hep birlikte yönetmek olduğunu belirten Başkan Koca, bu anlamda talep ve önerilere hassasiyet gösterdiklerini söyledi.   Öğlen saatlerine kadar süren temaslarının ardından bir değerlendirme yapan Başkan Koca, "Hemşehrilerimizle hasbıhal  edip dertlerini dinledik.  AFAD ve Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan çalışmaları inceledik. Emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi. Başkan Koca, temaslarında özellikle koronavirüs sürecinde vatandaşların sosyal mesafe ve maske kullanımına özen göstermelerini istedi. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​Malatya Kale'de vatandaş buluşmalarına özen gösteren Başkan Murat Koca, merkez ve kırsal ayrımı yapmadan her kesime ulaşmanın gayreti içerisinde.

Gönül Belediyeciliğinin örnek adreslerinden Malatya'nın Kale ilçesinde Başkan Murat Koca vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Koca bugün de AK Parti Kale İlçe Başkanı Abdulvahap Temur ile birlikte; Uzunhüseyin ve Karahüseyin kırsal mahallelerinde muhtar Vahap Kurtay ve Mustafa Yalçınkaya ile bir araya geldi.

Başkan Koca, buluşmada mahallelilerin talep ve önerilerini birebir dinleyerek kurumsal olarak herhangi bir taleplerin olup olmadığını sordu. Amaçlarının Kale ilçesini hep birlikte yönetmek olduğunu belirten Başkan Koca, bu anlamda talep ve önerilere hassasiyet gösterdiklerini söyledi.  

Öğlen saatlerine kadar süren temaslarının ardından bir değerlendirme yapan Başkan Koca, "Hemşehrilerimizle hasbıhal  edip dertlerini dinledik.  AFAD ve Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan çalışmaları inceledik. Emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

Başkan Koca, temaslarında özellikle koronavirüs sürecinde vatandaşların sosyal mesafe ve maske kullanımına özen göstermelerini istedi.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.