BAŞKAN MİRKELAM'DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.03.2021 - 16:10, Güncelleme: 10.03.2021 - 16:10

BAŞKAN MİRKELAM'DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

​​​​​​​Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam Miraç Kandili mesajında "Dualarımız kabul, ibadetlerimiz makbul olsun inşallah" dedi.
Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, Üç aylar içerisinde idrak edeceğimiz Mübarek gecelerden biri olan Miraç Kandili ile ilgili kutlama mesajı yayınladı. Başkan Mirkelam, mesajında birlik ve beraberlik vurgusuna dikkat çekerek "Tüm İslam aleminin miraç kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek ve anlamlı günün, Ülkemize ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını, sağlıklı ve huzurlu mutlu günler temenni ediyorum. Dualarımız kabul, ibadetlerimiz makbul olsun inşallah. Miraç Kandilimiz mübarek olsun" ifadelerini kullandı.