BAŞKAN MİRKELAM TURİZMDE KARARLI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.03.2021 - 11:25, Güncelleme: 05.03.2021 - 11:25
 

BAŞKAN MİRKELAM TURİZMDE KARARLI

​​​​​​​Birecik'in turizmde hak ettiği payı alabilmesi için girişimlerini sürdüren Başkan Mahmut Mirkelam bu yöndeki kararlılığını sürdürüyor.
Belediyeciliğin sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyen Mahmut Mirkelam Başkanlığındaki Birecik Belediyesi, ilçe ekonomisine katkı sunacak projelerine kaldığı yerden devam ediyor. Birecik'in turizm pastasından hak ettiği payı alabilmesi için ciddi çalışma içerisine giren Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, son olarak İlçe Kaymakamı Kadir Duman, Şanlıurfa Turizmi Geliştirme A.Ş Genel Müdürü Mehmet Uncu ve diğer yetkililerle birlikte 'Birecik'in Stratejik Turizm Eylem Planı' çalıştayını gerçekleştirdi. "TURİZMİN GELİŞMESİ İÇİN DESTEKLERİMİZ SÜRECEK" Birecik'in özellikle pandemi süreci sonrasında turizm değerlerine daha da çok sahip çıkarak, bu değerlerini ekonomiye kazandırması gerektiğinin altını çizen Başkan Mirkelam, yerel yönetim anlamında kendilerine düşen görevi yapmaya devam edeceklerini söyledi. Birecik'in her anlamda bir turizm merkezi olduğunu da dile getiren Başkan Mirkelam, bu yönde atılacak tüm çalışmalara mutlak suretle katılım sağlayarak ilçenin gelişiminde rol alacaklarını da sözlerine ekledi. Başkan Mirkelam son olarak ilçesinin turizm ve şehircilikte marka ilçe konumunu güçlendirmesi adına kaydedilen yatırımlara da destek sunacaklarını söyledi. Gerçekleştirilen Çalıştayda, 12 Turizm projesi için fizibilite çalışmaları yapılması kararı alındı. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​Birecik'in turizmde hak ettiği payı alabilmesi için girişimlerini sürdüren Başkan Mahmut Mirkelam bu yöndeki kararlılığını sürdürüyor.

Belediyeciliğin sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyen Mahmut Mirkelam Başkanlığındaki Birecik Belediyesi, ilçe ekonomisine katkı sunacak projelerine kaldığı yerden devam ediyor. Birecik'in turizm pastasından hak ettiği payı alabilmesi için ciddi çalışma içerisine giren Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, son olarak İlçe Kaymakamı Kadir Duman, Şanlıurfa Turizmi Geliştirme A.Ş Genel Müdürü Mehmet Uncu ve diğer yetkililerle birlikte 'Birecik'in Stratejik Turizm Eylem Planı' çalıştayını gerçekleştirdi.

"TURİZMİN GELİŞMESİ İÇİN DESTEKLERİMİZ SÜRECEK"

Birecik'in özellikle pandemi süreci sonrasında turizm değerlerine daha da çok sahip çıkarak, bu değerlerini ekonomiye kazandırması gerektiğinin altını çizen Başkan Mirkelam, yerel yönetim anlamında kendilerine düşen görevi yapmaya devam edeceklerini söyledi. Birecik'in her anlamda bir turizm merkezi olduğunu da dile getiren Başkan Mirkelam, bu yönde atılacak tüm çalışmalara mutlak suretle katılım sağlayarak ilçenin gelişiminde rol alacaklarını da sözlerine ekledi. Başkan Mirkelam son olarak ilçesinin turizm ve şehircilikte marka ilçe konumunu güçlendirmesi adına kaydedilen yatırımlara da destek sunacaklarını söyledi.

Gerçekleştirilen Çalıştayda, 12 Turizm projesi için fizibilite çalışmaları yapılması kararı alındı.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.