Başkan Mirkelam Soluğu Çocukların Yanında Aldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.09.2020 - 13:52, Güncelleme: 21.09.2020 - 13:52
 

Başkan Mirkelam Soluğu Çocukların Yanında Aldı

Eğitime verdiği önemi her defasında dile getiren ​​​​​​​Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam öğrencilerin okul heyecanına ortak oldu.
Birecik ilçesinde okulların açılmasıyla birlikte öğrencileri ziyaret eden Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, sınıflarına kavuşan öğrencilere kırtasiye malzemesi ve maske hediye etti. Korona virüs salgınında eğitimdeki normalleşme süreci tüm Türkiye’de olduğu gibi Birecik ilçesinde de başladı. İlk ders zilinin çalmasıyla birlikte eğitime uzun bir süredir verilen ara sona erdi. Öğrencilerin okullarına kavuşma heyecanına ortak olan Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut ve Ak Parti Birecik İlçe Başkanı Abdülvahap Aktar ile 11 Temmuz İlkokuluna gitti. İlk defa okul heyecanı yaşayan öğrencilerle sohbet eden Mirkelam, korona virüs salgını nedeniyle eğitime verilen aranın sona erdiğini, okulların kademeli olarak açılmaya başladığını belirtti. Başkan Merkelam öğrencilerin okul heyecanına ortak oldu. İlk etapta anasınıfı ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin okula başladığını söyleyen Mirkelam, pandemi süreci sona erdiğinde normal eğitime geçiş yapılacağını dile getirdi. Yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunan Mirkelam, öğrencilere kırtasiye malzemesi ve maske hediye etti. Okul Müdürü Veysel Göksel de Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut ve Ak Parti Birecik İlçe Başkanı Abdülvahap Aktar’a teşekkür etti. Başkan Mirkelam, kırtasıye dağıtımı sonrası kısa bir açıklama yaparak şunları ifade etti' 2020-21 Eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temenni ederim Corona salgını tehlikesi altında yüz yüze eğitime başlayan öğretmelerimize kolaylıklar diliyorum. Allah bizleri okul bahçelerimiz bir an önce çocuklarımızla şenlensin, eski günlerimize kavuşmak dileğiyle yeni eğitim döneminde öğrencilerimize başarılar dilerim.'dedi. Belediye tarafından ilçe merkezinde bulunan 14 okuldaki bin 200 öğrenciye kırtasiye malzemesi ve maske dağıtıldığı öğrenildi. (Kaynak: Birecik Belediyesi Basın Birimi)
Eğitime verdiği önemi her defasında dile getiren ​​​​​​​Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam öğrencilerin okul heyecanına ortak oldu.

Birecik ilçesinde okulların açılmasıyla birlikte öğrencileri ziyaret eden Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, sınıflarına kavuşan öğrencilere kırtasiye malzemesi ve maske hediye etti. Korona virüs salgınında eğitimdeki normalleşme süreci tüm Türkiye’de olduğu gibi Birecik ilçesinde de başladı. İlk ders zilinin çalmasıyla birlikte eğitime uzun bir süredir verilen ara sona erdi. Öğrencilerin okullarına kavuşma heyecanına ortak olan Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut ve Ak Parti Birecik İlçe Başkanı Abdülvahap Aktar ile 11 Temmuz İlkokuluna gitti. İlk defa okul heyecanı yaşayan öğrencilerle sohbet eden Mirkelam, korona virüs salgını nedeniyle eğitime verilen aranın sona erdiğini, okulların kademeli olarak açılmaya başladığını belirtti.

Başkan Merkelam öğrencilerin okul heyecanına ortak oldu. İlk etapta anasınıfı ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin okula başladığını söyleyen Mirkelam, pandemi süreci sona erdiğinde normal eğitime geçiş yapılacağını dile getirdi. Yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunan Mirkelam, öğrencilere kırtasiye malzemesi ve maske hediye etti. Okul Müdürü Veysel Göksel de Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut ve Ak Parti Birecik İlçe Başkanı Abdülvahap Aktar’a teşekkür etti.

Başkan Mirkelam, kırtasıye dağıtımı sonrası kısa bir açıklama yaparak şunları ifade etti' 2020-21 Eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temenni ederim Corona salgını tehlikesi altında yüz yüze eğitime başlayan öğretmelerimize kolaylıklar diliyorum. Allah bizleri okul bahçelerimiz bir an önce çocuklarımızla şenlensin, eski günlerimize kavuşmak dileğiyle yeni eğitim döneminde öğrencilerimize başarılar dilerim.'dedi.

Belediye tarafından ilçe merkezinde bulunan 14 okuldaki bin 200 öğrenciye kırtasiye malzemesi ve maske dağıtıldığı öğrenildi.

(Kaynak: Birecik Belediyesi Basın Birimi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.