BAŞKAN LALE, İLETİŞİME ÖNEM VERİYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.07.2020 - 14:09, Güncelleme: 23.07.2020 - 14:09
 

BAŞKAN LALE, İLETİŞİME ÖNEM VERİYOR

AK Partili Hani İlçe Belediye Başkanı İbrahim Lale, kurumlar ve derneklerle ilişkilere önem veriyor.
Diyarbakır'ın AK Partili Hani İlçe Belediye Başkanı İbrahim Lale, Gıda Tarım ve Hayvancılık Sur İlçe Müdürü Mahmut Akbaş, Diyarbakır Diyanet Sen Şube Başkanı Ömer Evsen, Diyarbakır Yeşil Yıldız Derneği Başkanı Yahya Öger'i ağırladı. Görüşmede Başkan Lale ziyaretlerinden dolayı Müdür Akbaş ve Başkan Evsen ile Öger'e teşekkür ederek gerek kurumsal gerekse derneklerle olan çalışmalara önem verdiklerini söyledi. Hani'nin her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu da sözlerine ekleyen AK Partili Hani İlçe Belediye Başkanı İbrahim Lale, amaçlarının ilçe halkına hizmetin en iyisini sunmak olduğunu söyledi. Ziyarette Müdür Akbaş ve Başkan Evsen ile Öger de Başkan Lale'nin çalışmalarını tebrik ederek kendilerini ağırladığı için Başkan Lale'ye teşekkür ettiler. (www.akbelediyeler.com)
AK Partili Hani İlçe Belediye Başkanı İbrahim Lale, kurumlar ve derneklerle ilişkilere önem veriyor.

Diyarbakır'ın AK Partili Hani İlçe Belediye Başkanı İbrahim Lale, Gıda Tarım ve Hayvancılık Sur İlçe Müdürü Mahmut Akbaş, Diyarbakır Diyanet Sen Şube Başkanı Ömer Evsen, Diyarbakır Yeşil Yıldız Derneği Başkanı Yahya Öger'i ağırladı.

Görüşmede Başkan Lale ziyaretlerinden dolayı Müdür Akbaş ve Başkan Evsen ile Öger'e teşekkür ederek gerek kurumsal gerekse derneklerle olan çalışmalara önem verdiklerini söyledi. Hani'nin her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu da sözlerine ekleyen AK Partili Hani İlçe Belediye Başkanı İbrahim Lale, amaçlarının ilçe halkına hizmetin en iyisini sunmak olduğunu söyledi. Ziyarette Müdür Akbaş ve Başkan Evsen ile Öger de Başkan Lale'nin çalışmalarını tebrik ederek kendilerini ağırladığı için Başkan Lale'ye teşekkür ettiler.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.