BAŞKAN KUŞ, YİNE SOKAKLARDA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.08.2020 - 13:12, Güncelleme: 05.08.2020 - 13:12

BAŞKAN KUŞ, YİNE SOKAKLARDA

Eyyübiye'de Başkan Mehmut Kuş, vatandaşların talep ve önerilerini dinlemeye devam ediyor.
Gönül Belediyeciliğinde Güneydoğu'nun örnek adreslerinden Eyyübiye'de Başkan Mehmet Kuş, makam edindiği sokaklarda vatandaşlarla istişarelerini sürdürüyor. Vatandaşların talep ve önerilerini birebir dinleyerek kurumsal çalışmaları bu doğrultuda yönlendirmeyi tercih eden Başkan Mehmet Kuş'un adreslerinden biri bu kez 15 Temmuz Mahallesi oldu. Mahallede Belediye tarafından yürütülen çalışmaları vatandaşlara anlatan ve eleştirileri dinleyen Başkan Mehmet Kuş, özellikle yeşil alan uygulamalarına ağırlık verdiklerini söyledi. Mahalle Muhtarı Ethem Çalışkan'la birlikte parklarda da incelemelerde bulunan Başkan Kuş'un bu yaklaşımı vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. Başkan Mehmet Kuş'u her defasında kendilerinin yanında gördüklerini belirten Eyyübiyeliler, "Başkanımız artık ailemizin bir ferdi gibi. Her zaman bizleri ziyaret ediyor ve dertlerimizle hasbihal oluyor. Ekibi de aynı şekilde çok duyarlı. Allah kendilerine sıkıntı vermesin" diye konuştular. (www.akbelediyeler.com)