BAŞKAN KUŞ YİNE SAHADA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.11.2020 - 00:06, Güncelleme: 27.11.2020 - 00:06
 

BAŞKAN KUŞ YİNE SAHADA

​​​​​​​Eyyübiye sokaklarını makam edinen Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un adresi bu kez Osmanlı Mahallesi oldu.
Eyyübiye halkına hizmetin en iyisini ulaştırabilmek için çalışmalarına devam eden Başkan Mehmet Kuş'un dünkü adresi Osmanlı Mahallesi oldu. Meclis üyeleri; İzzet Çiftçi, Hüseyin Yıldırım, Ahmet Saçaklı ve Mahmut Birinci ile birlikte geçtiğimiz günlerde asfalt çalışması tamamlanan mahallede esnafın ve vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Kuş, kurumsal çalışmaları aktardı. Vatandaşların talep ve önerilerini hassasiyetle dinleyen ve notlar alan Başkan Kuş, kendilerine iletilen talepler üzerine kurumsal çalışmalarda rota belirlediklerini söyledi. Osmanlı Mahalle Muhtarı Veysi Çelik'in de katıldığı ziyaretlerde Başkan Kuş, esnafa "Hayırlı İşler" temennisinde bulunurken, içerisinde bulunduğumuz pandemi sürecinde vatandaşların maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen hususlarına dikkat edilmesi yönündeki çağrısını yineledi. Başkan Kuş gün boyu süren ziyaretlerinin akşam durağında ise AK parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ile birlikte Dedeosman Mahalle Muhtarı Ramazan Derin ve Buhara Mahalle Muhtarı İbrahim Demir'le buluştu. Mahalledeki talepleri muhtarlardan dinleyen Başkan Kuş, Eyyübiye'nin geleceğine yönelik atılacak her adımda ortak paydada buluşmaya özen gösterdiklerinin altını çizdi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Eyyübiye sokaklarını makam edinen Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un adresi bu kez Osmanlı Mahallesi oldu.

Eyyübiye halkına hizmetin en iyisini ulaştırabilmek için çalışmalarına devam eden Başkan Mehmet Kuş'un dünkü adresi Osmanlı Mahallesi oldu. Meclis üyeleri; İzzet Çiftçi, Hüseyin Yıldırım, Ahmet Saçaklı ve Mahmut Birinci ile birlikte geçtiğimiz günlerde asfalt çalışması tamamlanan mahallede esnafın ve vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Kuş, kurumsal çalışmaları aktardı. Vatandaşların talep ve önerilerini hassasiyetle dinleyen ve notlar alan Başkan Kuş, kendilerine iletilen talepler üzerine kurumsal çalışmalarda rota belirlediklerini söyledi.

Osmanlı Mahalle Muhtarı Veysi Çelik'in de katıldığı ziyaretlerde Başkan Kuş, esnafa "Hayırlı İşler" temennisinde bulunurken, içerisinde bulunduğumuz pandemi sürecinde vatandaşların maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen hususlarına dikkat edilmesi yönündeki çağrısını yineledi.

Başkan Kuş gün boyu süren ziyaretlerinin akşam durağında ise AK parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ile birlikte Dedeosman Mahalle Muhtarı Ramazan Derin ve Buhara Mahalle Muhtarı İbrahim Demir'le buluştu. Mahalledeki talepleri muhtarlardan dinleyen Başkan Kuş, Eyyübiye'nin geleceğine yönelik atılacak her adımda ortak paydada buluşmaya özen gösterdiklerinin altını çizdi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.