BAŞKAN KÖSE ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.07.2020 - 17:07, Güncelleme: 21.07.2020 - 17:07

BAŞKAN KÖSE ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, şehirde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Yozgat'ın gelişmesi için büyük çaba gösteren Başkan Köse, kente bir meydan ve yeni bulvar kazandırıyor.
Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Yeni Sanayi Sitesi’nde süren bulvar çalışması ve Yozgat Belediyesi Kapalı Otopark üzerinde bulunan 3 bin metrekare alan üzerinde yapımı devam eden yeni meydan çalışmalarını inceleyip, personeller ve çevre sakinleriyle sohbet etti. Kent merkezinde yapılan çalışmaları yerinde denetleyerek, ihtiyaç duyulan hizmetlerin tespitini yapan Başkan Köse, aile parkları, kafeterya, yeşil alanlar, peyzaj alanları, süs havuzları ve sosyal faaliyetlerde kullanılacak alanların da yer alacağı meydan projesi çalışmalarında sona doğru yaklaştıklarını söyledi. Yeni Sanayi Sitesi’nde süren bulvar çalışmasının da bitmesine az kaldığını vurgulayan Köse, “İnşallah yeni bulvarımız ve yeni meydanımızı kısa sürede şehrimize kazandıracağız” dedi. (www.akbelediyeler.com)