BAŞKAN KOCA MUHTARLARI DİNLEDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2021 - 10:41, Güncelleme: 22.03.2021 - 10:41
 

BAŞKAN KOCA MUHTARLARI DİNLEDİ

​​​​​​​Kale Belediye Başkanı Murat Koca, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın da katılım gösterdiği programda muhtarların taleplerini dinledi.
Vatandaşların talep ve önerilerine önem vererek Kale'de Gönül Belediyeciliği örneği sergileyen Başkan Murat Koca, muhtarları dinleyerek yaşanan sıkıntıları not aldı. Makamda oturmak yerine Kale Mahallelerini gezerek mesai harcayan Başkan Koca, amaçlarının birlik ve beraberlik içersinde yaşanabilecek olası sorunları önceden tespit etmek ve çözüme kavuşturmak olduğunu söyledi. Dönem dönem muhtarlarla bir araya gelmeye devam edeceklerinin de altını çizen Başkan Koca, kurumsal olarak alt ve üst yapıya yönelik 2021 Yılı Planlaması dahilinde çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. Başkan Koca yaptığı değerlendirmesinde "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan, AK Parti İl Başkanımız Sayın İhsan Koca, Kaymakamımız Sayın Abdulselam Bıçak, İlçe Başkanımız Sayın Abdulvahap Temur, MHP ilçe Başkanı Sayın Mustafa Avcı ile birlikte Muhtarlarımıza yönelik İstişare toplantısını gerçekleştirdik. Muhtarlarımızın talep ve önerilerini dinledik" dedi. Mahalle muhtarları da kendilerine yönelik hizmet anlayışından dolayı Başkan Gürkan, Başkan Koca ve tüm yetkililere teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Kale Belediye Başkanı Murat Koca, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın da katılım gösterdiği programda muhtarların taleplerini dinledi.

Vatandaşların talep ve önerilerine önem vererek Kale'de Gönül Belediyeciliği örneği sergileyen Başkan Murat Koca, muhtarları dinleyerek yaşanan sıkıntıları not aldı. Makamda oturmak yerine Kale Mahallelerini gezerek mesai harcayan Başkan Koca, amaçlarının birlik ve beraberlik içersinde yaşanabilecek olası sorunları önceden tespit etmek ve çözüme kavuşturmak olduğunu söyledi. Dönem dönem muhtarlarla bir araya gelmeye devam edeceklerinin de altını çizen Başkan Koca, kurumsal olarak alt ve üst yapıya yönelik 2021 Yılı Planlaması dahilinde çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi.

Başkan Koca yaptığı değerlendirmesinde "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan, AK Parti İl Başkanımız Sayın İhsan Koca, Kaymakamımız Sayın Abdulselam Bıçak, İlçe Başkanımız Sayın Abdulvahap Temur, MHP ilçe Başkanı Sayın Mustafa Avcı ile birlikte Muhtarlarımıza yönelik İstişare toplantısını gerçekleştirdik. Muhtarlarımızın talep ve önerilerini dinledik" dedi. Mahalle muhtarları da kendilerine yönelik hizmet anlayışından dolayı Başkan Gürkan, Başkan Koca ve tüm yetkililere teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.