BAŞKAN KILINÇ’TAN GENÇLERE MÜJDE...

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2020 - 12:19, Güncelleme: 27.07.2020 - 12:19
 

BAŞKAN KILINÇ’TAN GENÇLERE MÜJDE...

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, YKS  sonuçlarının açıklanmasının ardından Adıyaman Üniversitesi’ni tercih edecek gençlere Adıyaman Belediyesi olarak her türlü sosyal imkanlarla destek vereceklerini açıkladı.
Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçları ÖSYM tarafından sabah saatlerinde erişime açıldı. YKS 2020 kapsamında YDT, TYT ve AYT sonuçları bilgilerini Aday İşlemleri Sayfası (AİS) aracılığıyla duyuran ÖSYM, YKS sonuçları sonrasında tercih aşaması için güncel kılavuz bilgilerini yayımlayacak. Açıklanan son bilgilere göre 6 Ağustos tarihinde başlayacak olan YKS 2020 tercih süreci, internet ortamında yürütülecek ve 14 Ağustos'a kadar sürecek. YKS sonuçları bilgisi çerçevesinde yapılacak olan tercihler, baraj puanını geçen her aday tarafından değerlendirilebilecek.   BAŞKAN KILINÇ: YANINIZDA OLDUĞUMUZU BİLİN. Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçlarının ardından Adıyaman Üniversitesi’ni tercih etmeyi planlayan gençlere müjdeli haber verdi. YKS sonuçlarının açıklanmasından dolayı ‘Gözünüz aydın gençler’ diyerek, sözlerine başlayan Başkan Kılınç, şu ifadelere yer verdi; “Adıyaman Belediyesi olarak Adıyaman Üniversitesini tercih ederseniz ulaşım, barınma ve her türlü sosyal imkanlarımızla yanınızda olduğumuzu bilin. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Kazanamayanlar da yeniden gayretle çalışıp hedefinize ulaşacaksınız.” (www.akbelediyeler.com )    
Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, YKS  sonuçlarının açıklanmasının ardından Adıyaman Üniversitesi’ni tercih edecek gençlere Adıyaman Belediyesi olarak her türlü sosyal imkanlarla destek vereceklerini açıkladı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçları ÖSYM tarafından sabah saatlerinde erişime açıldı. YKS 2020 kapsamında YDT, TYT ve AYT sonuçları bilgilerini Aday İşlemleri Sayfası (AİS) aracılığıyla duyuran ÖSYM, YKS sonuçları sonrasında tercih aşaması için güncel kılavuz bilgilerini yayımlayacak. Açıklanan son bilgilere göre 6 Ağustos tarihinde başlayacak olan YKS 2020 tercih süreci, internet ortamında yürütülecek ve 14 Ağustos'a kadar sürecek. YKS sonuçları bilgisi çerçevesinde yapılacak olan tercihler, baraj puanını geçen her aday tarafından değerlendirilebilecek.

 

BAŞKAN KILINÇ: YANINIZDA OLDUĞUMUZU BİLİN.

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçlarının ardından Adıyaman Üniversitesi’ni tercih etmeyi planlayan gençlere müjdeli haber verdi. YKS sonuçlarının açıklanmasından dolayı ‘Gözünüz aydın gençler’ diyerek, sözlerine başlayan Başkan Kılınç, şu ifadelere yer verdi;

“Adıyaman Belediyesi olarak Adıyaman Üniversitesini tercih ederseniz ulaşım, barınma ve her türlü sosyal imkanlarımızla yanınızda olduğumuzu bilin. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Kazanamayanlar da yeniden gayretle çalışıp hedefinize ulaşacaksınız.”

(www.akbelediyeler.com )

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.