BAŞKAN KILINÇ'TAN ADIYAMANLILARA UYARI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.08.2020 - 13:30, Güncelleme: 06.08.2020 - 13:30
 

BAŞKAN KILINÇ'TAN ADIYAMANLILARA UYARI

Adıyaman'da son zamanlarda artış gösteren korona virüs vakaları ile ilgili Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç'tan açıklama geldi. “Artık bu işin şakası yok” diyen Başkan Kılınç, korona virüs salgını dolayısıyla herkesin tedbirlere uymasını istedi.
Koronavirüsün Türkiye’de etkisini göstermeye başladığı ilk günden bu yana gerekli tüm tedbirleri alıp halkı sık sık kurallara uymaları konusunda uyaran Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, bir kez daha gelinen son noktanın ehemmiyetine dikkat çekerek, artık bu işin şakası olmadığını dile getirdi. Doktor kimliğinden dolayı koronavirüsün ülkemizde belirtilerini göstermeye başladığı ilk günden itibaren konunun üzerinde hassasiyetle durarak birçok önemli tedbirin ilk kez Adıyaman’da uygulanmaya başlamasını sağlayan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, ilde son günlerde artan vakalardan dolayı bir kez daha kamera karşısına geçerek içerisinde bulunulan durumun ehemmiyetine dikkat çekti.  “Artık bu işin şakası yok” diyerek konuşmasına başlayan Başkan Kılınç, “Sevgili hemşehrilerim. Hastaneler ve yoğun bakımlar doldu. Karantinaya alınan çok sayıda yer var. Sağlık çalışanları maalesef 6 aydır çok yıprandı ve çok yoruldu. Lütfen sağlık çalışanlarının feryatlarına kulak verelim. Maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyalım. Herkesin fahri müfettiş olmasını ve özellikle maskesi olmayanları uygun bir dille uyarmalarını istiyoruz” dedi.  
Adıyaman'da son zamanlarda artış gösteren korona virüs vakaları ile ilgili Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç'tan açıklama geldi. “Artık bu işin şakası yok” diyen Başkan Kılınç, korona virüs salgını dolayısıyla herkesin tedbirlere uymasını istedi.

Koronavirüsün Türkiye’de etkisini göstermeye başladığı ilk günden bu yana gerekli tüm tedbirleri alıp halkı sık sık kurallara uymaları konusunda uyaran Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, bir kez daha gelinen son noktanın ehemmiyetine dikkat çekerek, artık bu işin şakası olmadığını dile getirdi.

Doktor kimliğinden dolayı koronavirüsün ülkemizde belirtilerini göstermeye başladığı ilk günden itibaren konunun üzerinde hassasiyetle durarak birçok önemli tedbirin ilk kez Adıyaman’da uygulanmaya başlamasını sağlayan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, ilde son günlerde artan vakalardan dolayı bir kez daha kamera karşısına geçerek içerisinde bulunulan durumun ehemmiyetine dikkat çekti.

 “Artık bu işin şakası yok” diyerek konuşmasına başlayan Başkan Kılınç, “Sevgili hemşehrilerim. Hastaneler ve yoğun bakımlar doldu. Karantinaya alınan çok sayıda yer var. Sağlık çalışanları maalesef 6 aydır çok yıprandı ve çok yoruldu. Lütfen sağlık çalışanlarının feryatlarına kulak verelim. Maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyalım. Herkesin fahri müfettiş olmasını ve özellikle maskesi olmayanları uygun bir dille uyarmalarını istiyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.