BAŞKAN KILINÇ'TAN 18 MART MESAJI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2021 - 10:33, Güncelleme: 18.03.2021 - 10:33
 

BAŞKAN KILINÇ'TAN 18 MART MESAJI

​​​​​​​Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, ‘Çanakkale Zaferi’nin 106. yıldönümü ve ‘Şehitler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç ‘18 Mart Çanakkale Zaferi’ ve ‘Şehitler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, Türk milleti için oldukça önemli olan bu zaferin yıldönümünü kutladı. İlk olarak Türk milleti için çok büyük bir anlama sahip olan ‘18 Mart Çanakkale Zaferi’ ile ilgili görüşlerini ifade eden Başkan Kılınç, 1915’te ortaya konulan destansı kahramanlık sayesinde bugün bu toprakların vatanımız olarak devam ettiğini söyledi.  “18 Mart 1915’te ecdadımız gerçek bir zafere imza atmıştır” diyerek sözlerine başlayan Başkan Kılınç, duygularını şu ifadelerle dile getirdi: “Çanakkale Zaferi, vatanımızın bağımsızlığı, devletimizin ve milletimizin bekası, milli birlik ve bütünlüğümüzün korunması adına oldukça önemli bir yere sahiptir. Bugün millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde, bağımsız ve hür yaşıyorsak bunu şanlı ecdadımıza borçluyuz. Bu yıl 106.’sını kutladığımız ‘Çanakkale Zaferi’miz vesilesiyle bir kez daha söz veriyoruz ki, bu topraklar ve bu bayrak için ecdadımız nasıl gözlerini kırpmadan canlarını vermişse, biz de bu cennet ülke için kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz.” Mesajının devamında ‘Şehitler Günü’nü de kutlayan Başkan Kılınç, “Vatanımızın bağımsızlığı, devletimizin ve milletimizin bekası, milli birlik ve bütünlüğümüzün korunması için ecdadımızın açtığı yolda yılmadan ve yorulmadan canlarını feda ederek yürüyen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı. (Kaynak: Adıyaman Belediyesi Basın Müdürlüğü)
​​​​​​​Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, ‘Çanakkale Zaferi’nin 106. yıldönümü ve ‘Şehitler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç ‘18 Mart Çanakkale Zaferi’ ve ‘Şehitler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, Türk milleti için oldukça önemli olan bu zaferin yıldönümünü kutladı. İlk olarak Türk milleti için çok büyük bir anlama sahip olan ‘18 Mart Çanakkale Zaferi’ ile ilgili görüşlerini ifade eden Başkan Kılınç, 1915’te ortaya konulan destansı kahramanlık sayesinde bugün bu toprakların vatanımız olarak devam ettiğini söyledi.

 “18 Mart 1915’te ecdadımız gerçek bir zafere imza atmıştır” diyerek sözlerine başlayan Başkan Kılınç, duygularını şu ifadelerle dile getirdi: “Çanakkale Zaferi, vatanımızın bağımsızlığı, devletimizin ve milletimizin bekası, milli birlik ve bütünlüğümüzün korunması adına oldukça önemli bir yere sahiptir. Bugün millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde, bağımsız ve hür yaşıyorsak bunu şanlı ecdadımıza borçluyuz. Bu yıl 106.’sını kutladığımız ‘Çanakkale Zaferi’miz vesilesiyle bir kez daha söz veriyoruz ki, bu topraklar ve bu bayrak için ecdadımız nasıl gözlerini kırpmadan canlarını vermişse, biz de bu cennet ülke için kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz.”

Mesajının devamında ‘Şehitler Günü’nü de kutlayan Başkan Kılınç, “Vatanımızın bağımsızlığı, devletimizin ve milletimizin bekası, milli birlik ve bütünlüğümüzün korunması için ecdadımızın açtığı yolda yılmadan ve yorulmadan canlarını feda ederek yürüyen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

(Kaynak: Adıyaman Belediyesi Basın Müdürlüğü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.