BAŞKAN KILINÇ'IN HAFTA SONU MESAİSİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.10.2020 - 09:29, Güncelleme: 26.10.2020 - 09:29
 

BAŞKAN KILINÇ'IN HAFTA SONU MESAİSİ

​​​​​​​Çalışmalarında mesai gözetmeyen Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, hafta sonu da vatandaş ve esnafı ziyaret ederek talepleri dinledi.
Adıyaman'da yaz döneminde sıkı bir çalışma sezonu yaşayan ve alt yapıdan üst yapıya her türlü hizmeti vatandaşına yansıtan Süleyman Kılınç Başkanlığındaki Adıyaman Belediyesi, uygulamalarına kaldığı yerden devam ediyor. Makamda oturmak yerine sahada olmayı tercih eden Başkan Süleyman Kılınç da temaslarında mesai mefhumu gözetmemeyi sürdürüyor. Başkan Kılınç hafta sonu da Adıyaman sokaklarına inerek özelilikle esnafı ziyaret etti ve çalışmaların memnuniyetini bizzat kendisi dinledi. Şehrin yoğunluk oluşturan bölgelerinde esnafı tek tek gezerek 'Hayırlı İşler' temennisinde bulunan Başkan Kılınç, uygulamalarla ilgili görüş ve önerileri dinledi. Vatandaşlara kapılarının 24 saat açık olduğunu belirten Başkan Kılınç, erişilebilirlik hususuna hassasiyet gösterdiklerini ve kendilerine iletilen taleplerin dikkatle takip edildiğini söyledi. Başkan Kılınç, temasları ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Esnaflarımız ilimizin var olmasının önemli unsurlarındandır. Esnaf ve sanatkarların her zaman yanlarında olmaya ve elimizden geldiğince destek olmaya devam ediyoruz. Bugün Ziyaret ettiğimiz esnaflarımızla keyifli sohbetler gerçekleştirdik" dedi. Adıyamanlı vatandaşlar da Başkan Kılınç'ı her defasında yanlarında gördüklerini ve bu yaklaşımından dolayı kendisine teşekkür ettiklerini dile getirdiler. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Çalışmalarında mesai gözetmeyen Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, hafta sonu da vatandaş ve esnafı ziyaret ederek talepleri dinledi.

Adıyaman'da yaz döneminde sıkı bir çalışma sezonu yaşayan ve alt yapıdan üst yapıya her türlü hizmeti vatandaşına yansıtan Süleyman Kılınç Başkanlığındaki Adıyaman Belediyesi, uygulamalarına kaldığı yerden devam ediyor. Makamda oturmak yerine sahada olmayı tercih eden Başkan Süleyman Kılınç da temaslarında mesai mefhumu gözetmemeyi sürdürüyor. Başkan Kılınç hafta sonu da Adıyaman sokaklarına inerek özelilikle esnafı ziyaret etti ve çalışmaların memnuniyetini bizzat kendisi dinledi. Şehrin yoğunluk oluşturan bölgelerinde esnafı tek tek gezerek 'Hayırlı İşler' temennisinde bulunan Başkan Kılınç, uygulamalarla ilgili görüş ve önerileri dinledi. Vatandaşlara kapılarının 24 saat açık olduğunu belirten Başkan Kılınç, erişilebilirlik hususuna hassasiyet gösterdiklerini ve kendilerine iletilen taleplerin dikkatle takip edildiğini söyledi. Başkan Kılınç, temasları ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Esnaflarımız ilimizin var olmasının önemli unsurlarındandır. Esnaf ve sanatkarların her zaman yanlarında olmaya ve elimizden geldiğince destek olmaya devam ediyoruz. Bugün Ziyaret ettiğimiz esnaflarımızla keyifli sohbetler gerçekleştirdik" dedi.

Adıyamanlı vatandaşlar da Başkan Kılınç'ı her defasında yanlarında gördüklerini ve bu yaklaşımından dolayı kendisine teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.