BAŞKAN KILINÇ İDDİALI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.01.2021 - 08:38, Güncelleme: 27.01.2021 - 08:38

BAŞKAN KILINÇ İDDİALI

​​​​​​​Göreve geldiği günden bu yana yeşil alan hassasiyetini sürdüren Başkan Dr. Süleyman Kılınç'ın bu yöndeki tutumu vatandaşlar tarafından da karşılık buluyor.
Adıyaman Belediyesi ‘Daha yeşil bir Adıyaman’ için gayretle çalışmaya devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından şehir genelinde sürdürülen ‘daha yeşil bir Adıyaman’ çalışmaları parklarda da devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri son olarak, Kent Park’ta gerçekleştirdiği ağaçlandırma ve bakım çalışmaları kapsamında parka 4-5 yaşlarında gelişmiş ağaçlar dikmeye başladı. Gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Adıyaman Belediyesi yetkilileri, “Daha yeşil bir Adıyaman için şehrin birçok noktasında gerçekleştirdiğimiz ağaçlandırma çalışmalarını Kent Park’ta da sürdürüyoruz. Parktaki ağaç dikme çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayacağız inşallah” diye konuştu. (Kaynak: Adıyaman Belediyesi Basın Müdürlüğü)

(Kaynak: Adıyaman Belediyesi Basın Müdürlüğü)