BAŞKAN KILINÇ, HASTALARA MORAL VERDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.07.2020 - 22:12, Güncelleme: 20.07.2020 - 22:12
 

BAŞKAN KILINÇ, HASTALARA MORAL VERDİ

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatan hastalara moral ziyaretinde bulundu. Kentte ayrıca esnafı da ziyaret eden Başkan Kılınç, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.
Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ın ilk durağı Adıyaman 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu. Hastanede yatan hastalara moral ziyaretinde bulun Başkan Kılınç, hasta ve hasta yakınlarıyla bir araya geldi. Hasta ziyareti öncesi hasta yakınlarıyla sohbet edip istek ve taleplerini dinleyen Kılınç, daha sonra hastanede yatan hastaları odalarında ziyaret ederek, ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti. Ziyaret sonunda bir değerlendirmede bulunan Başkan Kılınç, “Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatan hasta ve hasta yakınlarına ziyarette bulunduk. Tedavileri süren hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Allah, Şafi ismiyle tüm hastalara şifa versin inşallah” dedi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren hasta ve hasta yakınları ise, Başkan Kılınç’a teşekkür etti. BAŞKAN KILINÇ, MİMAR SİNAN PARKI CİVARINDAKİ ESNAFLA BULUŞTU Başkan Dr. Süleyman Kılınç, akşam saatlerinde de Mimar Sinan Parkı civarındaki esnafla bir araya gelerek, istek ve taleplerini dinledi. Sosyal mesafe ve maske takma kurallarına uygun bir şekilde gerçekleşen ziyarette; Başkan Kılınç, esnafların talep ve önerilerini dinledi. Gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Kılınç, “Hemşerilerimizin talep ve önerilerini dinleyerek çalışmalarımız hakkında bilgi paylaşımında bulunduk. İlgi ve hoş sohbetlerinden dolayı hepsine teşekkür ediyorum” diye ifade etti.
Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatan hastalara moral ziyaretinde bulundu. Kentte ayrıca esnafı da ziyaret eden Başkan Kılınç, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ın ilk durağı Adıyaman 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu. Hastanede yatan hastalara moral ziyaretinde bulun Başkan Kılınç, hasta ve hasta yakınlarıyla bir araya geldi.

Hasta ziyareti öncesi hasta yakınlarıyla sohbet edip istek ve taleplerini dinleyen Kılınç, daha sonra hastanede yatan hastaları odalarında ziyaret ederek, ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti.

Ziyaret sonunda bir değerlendirmede bulunan Başkan Kılınç, “Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatan hasta ve hasta yakınlarına ziyarette bulunduk. Tedavileri süren hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Allah, Şafi ismiyle tüm hastalara şifa versin inşallah” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren hasta ve hasta yakınları ise, Başkan Kılınç’a teşekkür etti.

BAŞKAN KILINÇ, MİMAR SİNAN PARKI CİVARINDAKİ ESNAFLA BULUŞTU

Başkan Dr. Süleyman Kılınç, akşam saatlerinde de Mimar Sinan Parkı civarındaki esnafla bir araya gelerek, istek ve taleplerini dinledi.

Sosyal mesafe ve maske takma kurallarına uygun bir şekilde gerçekleşen ziyarette; Başkan Kılınç, esnafların talep ve önerilerini dinledi.

Gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Kılınç, “Hemşerilerimizin talep ve önerilerini dinleyerek çalışmalarımız hakkında bilgi paylaşımında bulunduk. İlgi ve hoş sohbetlerinden dolayı hepsine teşekkür ediyorum” diye ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.