BAŞKAN KILINÇ GÖNÜLLERİ FETHETTİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.11.2020 - 09:10, Güncelleme: 30.11.2020 - 09:10
 

BAŞKAN KILINÇ GÖNÜLLERİ FETHETTİ

​​​​​​​Adıyaman'da Başkan Dr. Süleyman Kılınç, hafta sonu dar gelirli aileleri ziyaret ederek ihtiyaçları dinledi ve ekipleri seferber etti. 
Adıyaman'da Gönül Belediyeciliğinin örnek ismi haline gelen Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, hafta sonu yine mesai gözetmeksizin Adıyaman sokaklarına inerek vatandaşlarla buluştu. Gelenek haline getirdiği buluşmalarına bu kez Bahçecik Mahallesi ile devam eden Başkan Kılınç, temaslarında özellikle dar gelirli aileleri tercih etti. Aileleri adreslerinde ziyaret eden Başkan Kılınç, aile bireylerinin tümünü dinleyerek ihtiyaçları hakkında bilgiler aldı. Kurumsal olarak yapılması planlanan tüm yardımlar hakkında ekiplere talimatlar veren Başkan Kılınç, akşam saatlerine kadar mahallede farklı adreslerin kapısını çaldı. Ardından ziyaretleri ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Kılınç, "Bahçeçik Mahallesinde ikamet eden ihtiyaç sahibi Ailelerimizi ziyaret edip sorunları ile tek tek ilgilendik. Amacımız vatandaşlarımızın dertlerini dinleyebilmek ve dertlerine derman olmak. Biz her zaman milletimizin yanında ve hizmetindeyiz" ifadelerini kullandı. Başkan Kılınç'ı her zaman halk içerisinde görmeye alıştıklarını belirten Adıyamanlılar da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Kılınç'a ve Adıyaman Belediyesi ekiplerine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Adıyaman'da Başkan Dr. Süleyman Kılınç, hafta sonu dar gelirli aileleri ziyaret ederek ihtiyaçları dinledi ve ekipleri seferber etti. 

Adıyaman'da Gönül Belediyeciliğinin örnek ismi haline gelen Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, hafta sonu yine mesai gözetmeksizin Adıyaman sokaklarına inerek vatandaşlarla buluştu. Gelenek haline getirdiği buluşmalarına bu kez Bahçecik Mahallesi ile devam eden Başkan Kılınç, temaslarında özellikle dar gelirli aileleri tercih etti. Aileleri adreslerinde ziyaret eden Başkan Kılınç, aile bireylerinin tümünü dinleyerek ihtiyaçları hakkında bilgiler aldı. Kurumsal olarak yapılması planlanan tüm yardımlar hakkında ekiplere talimatlar veren Başkan Kılınç, akşam saatlerine kadar mahallede farklı adreslerin kapısını çaldı. Ardından ziyaretleri ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Kılınç, "Bahçeçik Mahallesinde ikamet eden ihtiyaç sahibi Ailelerimizi ziyaret edip sorunları ile tek tek ilgilendik. Amacımız vatandaşlarımızın dertlerini dinleyebilmek ve dertlerine derman olmak. Biz her zaman milletimizin yanında ve hizmetindeyiz" ifadelerini kullandı.

Başkan Kılınç'ı her zaman halk içerisinde görmeye alıştıklarını belirten Adıyamanlılar da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Kılınç'a ve Adıyaman Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.