BAŞKAN KILINÇ GELENEĞİNİ SÜRDÜRDÜ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2021 - 10:32, Güncelleme: 15.03.2021 - 10:32
 

BAŞKAN KILINÇ GELENEĞİNİ SÜRDÜRDÜ

​​​​​​​Adıyaman'da makamda oturmak yerine sahada olmayı tercih eden Başkan Dr. Süleyman Kılınç, hafta sonu da geleneğini sürdürdü.
Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, normalleşme çerçevesinde Cumartesi günleri için kaldırılan sokağa çıkma yasağı sonrası biraz olsun nefes alan esnafı ziyaret ederek bol kazançlar diledi. Her fırsatta halkla iç içe olan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, daha önce koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasaklarının normalleşme çerçevesinde Cumartesi günleri için kaldırılması ile nefes alan esnafı ziyaret ederek hayırlı ve bol kazançlar diledi. Şehir merkezindeki dükkanlara tek tek girerek esnaf ve vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden Başkan Kılınç, tedbirler konusunda da vatandaşları uyararak, Adıyaman’ın da mavi renge dönüşerek yasaklardan tamamen kurtulması için gayret istedi. Ziyaret sonunda yaptığı değerlendirmede, Adıyaman için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmaya devam edeceklerini de sözlerine ekleyen Başkan Kılınç, “Yoğun mesaimizden geriye kalan zamanlarımızı fırsat buldukça vatandaşlarımızla bir arada geçirmeye çalışıyoruz. Amacımız halkımızın istek ve şikayetlerini dinlemek ve yapabileceklerimizi en hızlı şekilde yapmaya çalışmaktır. Bugün de Cumartesi günleri için kaldırılan sokağa çıkma yasağından dolayı dükkanlarını açan esnaflarımız ziyaret ederek hayırlı ve bol kazançlar temennisinde bulunduk. İnşallah el birliğiyle göstereceğimiz gayretlerle bir an önce ilimizi çok riskli konumdan alıp, risksiz konuma getireceğiz ve yasakların tamamen kalkmasını sağlayacağız” diye konuştu. (Kaynak: Adıyaman Belediyesi Basın Müdürlüğü)
​​​​​​​Adıyaman'da makamda oturmak yerine sahada olmayı tercih eden Başkan Dr. Süleyman Kılınç, hafta sonu da geleneğini sürdürdü.

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, normalleşme çerçevesinde Cumartesi günleri için kaldırılan sokağa çıkma yasağı sonrası biraz olsun nefes alan esnafı ziyaret ederek bol kazançlar diledi. Her fırsatta halkla iç içe olan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, daha önce koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasaklarının normalleşme çerçevesinde Cumartesi günleri için kaldırılması ile nefes alan esnafı ziyaret ederek hayırlı ve bol kazançlar diledi.

Şehir merkezindeki dükkanlara tek tek girerek esnaf ve vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden Başkan Kılınç, tedbirler konusunda da vatandaşları uyararak, Adıyaman’ın da mavi renge dönüşerek yasaklardan tamamen kurtulması için gayret istedi. Ziyaret sonunda yaptığı değerlendirmede, Adıyaman için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmaya devam edeceklerini de sözlerine ekleyen Başkan Kılınç, “Yoğun mesaimizden geriye kalan zamanlarımızı fırsat buldukça vatandaşlarımızla bir arada geçirmeye çalışıyoruz. Amacımız halkımızın istek ve şikayetlerini dinlemek ve yapabileceklerimizi en hızlı şekilde yapmaya çalışmaktır. Bugün de Cumartesi günleri için kaldırılan sokağa çıkma yasağından dolayı dükkanlarını açan esnaflarımız ziyaret ederek hayırlı ve bol kazançlar temennisinde bulunduk. İnşallah el birliğiyle göstereceğimiz gayretlerle bir an önce ilimizi çok riskli konumdan alıp, risksiz konuma getireceğiz ve yasakların tamamen kalkmasını sağlayacağız” diye konuştu.

(Kaynak: Adıyaman Belediyesi Basın Müdürlüğü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.