BAŞKAN KILINÇ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.12.2020 - 14:18, Güncelleme: 14.12.2020 - 14:18
 

BAŞKAN KILINÇ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

​​​​​​​Adıyaman'da Başkan Süleyman Kılınç'ın bugünkü adresi yol genişletme çalışmalarının devam ettiği Lise Caddesi oldu.
Adıyaman halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için gece gündüz demeden çalışmalarına devam eden Süleyman Kılınç Başkanlığındaki Adıyaman Belediyesi Fen İşleri ekipleri; son olarak Malatya yolunu 400 Yataklı Devlet Hastanesine bağlayan Lise Caddesindeki yol genişletme çalışmaları gerçekleştirdi. Başkan Süleyman Kılınç da uygulamaları yerinde inceleyerek teknik ekiplerden bilgiler aldı. Amaçlarının ulaşımdaki tüm sorunlara kalıcı ve uzun vadeli çözümler üretmek olduğunu belirten Başkan Kılınç, "Çalışmaları yerinde inceleyip, arkadaşlara kolaylıklar diledik. Adıyaman Belediyesi durdurarak demeden çalışmaya devam ediyor" şeklinde değerlendirmede bulundu. Adıyaman Belediyesi iş makineleri ve personellerinin adeta seferber olduğu uygulamanın çok kısa bir sürede tamamlanacağı belirtilirken, Başkan Kılınç temaslarının ardından şehrin diğer bölgelerindeki çalışmaları incelemek üzere alandan ayrıldı. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​Adıyaman'da Başkan Süleyman Kılınç'ın bugünkü adresi yol genişletme çalışmalarının devam ettiği Lise Caddesi oldu.

Adıyaman halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için gece gündüz demeden çalışmalarına devam eden Süleyman Kılınç Başkanlığındaki Adıyaman Belediyesi Fen İşleri ekipleri; son olarak Malatya yolunu 400 Yataklı Devlet Hastanesine bağlayan Lise Caddesindeki yol genişletme çalışmaları gerçekleştirdi. Başkan Süleyman Kılınç da uygulamaları yerinde inceleyerek teknik ekiplerden bilgiler aldı. Amaçlarının ulaşımdaki tüm sorunlara kalıcı ve uzun vadeli çözümler üretmek olduğunu belirten Başkan Kılınç, "Çalışmaları yerinde inceleyip, arkadaşlara kolaylıklar diledik. Adıyaman Belediyesi durdurarak demeden çalışmaya devam ediyor" şeklinde değerlendirmede bulundu.

Adıyaman Belediyesi iş makineleri ve personellerinin adeta seferber olduğu uygulamanın çok kısa bir sürede tamamlanacağı belirtilirken, Başkan Kılınç temaslarının ardından şehrin diğer bölgelerindeki çalışmaları incelemek üzere alandan ayrıldı.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.