BAŞKAN KAVAK'TAN TEBRİK MESAJI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2021 - 11:20, Güncelleme: 25.03.2021 - 11:20

BAŞKAN KAVAK'TAN TEBRİK MESAJI

​​​​​​​Her daim partisi ile birlikte hareket eden Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, AK Parti Büyük Kongresinin hayırlı olmasını dileyerek tüm parti kademelerini tebrik etti.
Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığındaki AK Parti, Olağan Büyük Kongresi’nde partisini 2023 seçimlerine taşıyacak yönetim kadrosunu belirledi. Buluşma Türkiye'nin dört bir şehrinden yoğun katılım alırken, Ankara Spor Salonu'ndaki buluşma Türkiye'nin gündeminde geniş yer buldu.  Kongrede Başkan Erdoğan, 1428 geçerli oyun tamamını alarak AK Parti Genel Başkanlığına yeniden seçilirken, Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak yaptığı değerlendirmesinde gerek MKYK'da gerekse partinin diğer tüm kademelerinde görev alan isimleri tebrik etti. Başkan Kavak yaptığı değerlendirmesinde "AK Partimizin 7. Olağan Büyük Kongresi ülkemize, milletimize ve teşkilatımıza hayırlı olsun.  Türkiye'nin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyeceğinden eminiz. Bu çerçevede 7. Olağan Büyük Kongremiz için; Nurdağı, Gaziantep’ten ve ülkemizin dört bir yerinden katılım sağlayan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca Kongremizde AK Parti MKYK üyesi olarak seçilen 24, 25, ve 26. Dönem Gaziantep Milletvekilimiz Sayın Şamil Tayyar'ı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. MKYK'mızın Millete hizmet yolunda hayırlı çalışmalar yapacağından yana güvenimiz tamdır. Allah muvaffak eylesin. Hayırlı olsun" dedi. (www.akbelediyeler.com)