BAŞKAN KAVAK'TAN MÜJDELİ HABER

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2021 - 22:51, Güncelleme: 02.03.2021 - 22:51
 

BAŞKAN KAVAK'TAN MÜJDELİ HABER

​​​​​​​Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, yeni otogar alanında zemin etüt çalışmalarına başladıkları müjdesini verdi.
Nurdağı'nda alt ve üst yapının yanı sıra ilçe geleceğini yakından ilgilendiren bir çok projeyi hayata kazandıran Başarılı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, bu kez Otogar alanında zemin etüt çalışmalarına başladıkları müjdesini verdi. Nurdağı'ndaki tüm eksikliklerin farkında olduklarını ve yapılan projelerle eksiklikleri gidermeye devam ettiklerini belirten Başkan Kavak, amaçlarının Nurdağılılara hizmetin en iyisini ulaştırmak olduğunu söyledi. Başkan Kavak temaslarının ardından yaptığı değerlendirmede "Ya Allah Bismillah diyerek Jeoloji Mühendisleri ile birlikte yapacağımız Otogar alanında zemin etüt çalışmalarına başladık.  Allah'ın izniyle en kısa zaman içerisinde ilçemiz otogarına kavuşacak. Nurdağımıza hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerini kullandı. NURDAĞI'NDA MEMNUNİYET HAKİM Vizyonel projelere verdiği önem ile takdir edilen isim Başkan Ökkeş Kavak ile en iyi hizmetlerin yansıtıldığı Nurağı'nda vatandaşların kurumsal çalışmalardan memnun olduğu öğrenildi. Başkan Kavak'ın gerek kurumsal çalışmalara olan yaklaşımı gerekse Gönül Belediyeciliği kapsamındaki faaliyetlerinden memnun kaldıklarını belirten Nurdağlıların yerel yönetimin projelerini de yakından takip ettiği belirtildi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, yeni otogar alanında zemin etüt çalışmalarına başladıkları müjdesini verdi.

Nurdağı'nda alt ve üst yapının yanı sıra ilçe geleceğini yakından ilgilendiren bir çok projeyi hayata kazandıran Başarılı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, bu kez Otogar alanında zemin etüt çalışmalarına başladıkları müjdesini verdi. Nurdağı'ndaki tüm eksikliklerin farkında olduklarını ve yapılan projelerle eksiklikleri gidermeye devam ettiklerini belirten Başkan Kavak, amaçlarının Nurdağılılara hizmetin en iyisini ulaştırmak olduğunu söyledi. Başkan Kavak temaslarının ardından yaptığı değerlendirmede "Ya Allah Bismillah diyerek Jeoloji Mühendisleri ile birlikte yapacağımız Otogar alanında zemin etüt çalışmalarına başladık.  Allah'ın izniyle en kısa zaman içerisinde ilçemiz otogarına kavuşacak. Nurdağımıza hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

NURDAĞI'NDA MEMNUNİYET HAKİM

Vizyonel projelere verdiği önem ile takdir edilen isim Başkan Ökkeş Kavak ile en iyi hizmetlerin yansıtıldığı Nurağı'nda vatandaşların kurumsal çalışmalardan memnun olduğu öğrenildi. Başkan Kavak'ın gerek kurumsal çalışmalara olan yaklaşımı gerekse Gönül Belediyeciliği kapsamındaki faaliyetlerinden memnun kaldıklarını belirten Nurdağlıların yerel yönetimin projelerini de yakından takip ettiği belirtildi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.