BAŞKAN KAVAK'TAN KURTULUŞ MESAJI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2020 - 12:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 12:09
 

BAŞKAN KAVAK'TAN KURTULUŞ MESAJI

​​​​​​​Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, Gaziantep'in Düşman İşgalinden Kurtuluşu'nun 99. Yıl Dönümü ile ilgili mesaj paylaştı.
Gaziantep'in Kahraman Şehitleri, Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümünde anılıyor. Gururun ve sevincin bir arada olduğu Gaziantep'te vatandaşlar Kurtuluşun 99. Yılında şehitlerini rahmet ile anarken, il genelinde bazı etkinlikler düzenleneceği öğrenildi. Pandemi sürecinden dolayı sosyal medyada kutlamaların yoğunlaşacağı önümüzdeki hafta içerisinde Gaziantepliler kurtuluş ile ilgili şiir, yazı ve resimleri paylaşmaya devam ediyor. Haftanın en çok paylaşılan dizeleri "Ben Antepliyim şahinim ağam, mavzer omzuma yük" şeklinde olurken, Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak da günün anlam ve önemi ile ilgili bir mesaj paylaştı. Gaziantep değerlerine yönelik hassasiyetini her defasında dile getiren Başkan Kavak mesajında "Gazi şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 99’uncu yıl dönümünü kutluyor, vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, gazilerimizi hayırla ve rahmetle yâd ediyorum" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, Gaziantep'in Düşman İşgalinden Kurtuluşu'nun 99. Yıl Dönümü ile ilgili mesaj paylaştı.

Gaziantep'in Kahraman Şehitleri, Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümünde anılıyor. Gururun ve sevincin bir arada olduğu Gaziantep'te vatandaşlar Kurtuluşun 99. Yılında şehitlerini rahmet ile anarken, il genelinde bazı etkinlikler düzenleneceği öğrenildi. Pandemi sürecinden dolayı sosyal medyada kutlamaların yoğunlaşacağı önümüzdeki hafta içerisinde Gaziantepliler kurtuluş ile ilgili şiir, yazı ve resimleri paylaşmaya devam ediyor. Haftanın en çok paylaşılan dizeleri "Ben Antepliyim şahinim ağam, mavzer omzuma yük" şeklinde olurken, Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak da günün anlam ve önemi ile ilgili bir mesaj paylaştı.

Gaziantep değerlerine yönelik hassasiyetini her defasında dile getiren Başkan Kavak mesajında "Gazi şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 99’uncu yıl dönümünü kutluyor, vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, gazilerimizi hayırla ve rahmetle yâd ediyorum" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.