BAŞKAN KAVAK'TAN KONGREYE DAVET

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.01.2021 - 11:18, Güncelleme: 26.01.2021 - 11:18
 

BAŞKAN KAVAK'TAN KONGREYE DAVET

​​​​​​​Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, 3 Şubat tarihinde yapılacak AK Parti Gaziantep Olağan İl Kongresi'ne tüm vatandaşları davet etti.
2023 hedeflerine doğru emin adımlarla yürüyen AK Parti'de İl kongreleri devam ediyor. Tüm Türkiye genelinde devam eden kongrelerin Gaziantep durağında ise tarih 3 Şubat 2021 olarak belirlendi. İl ve İlçe Yönetimleri, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları gibi tüm kademelerin son hazırlığını yaptığı Gaziantep 7. Olağan Kongresinin Karataş Spor Merkezi'nde düzenleneceği öğrenildi. İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci, kongre öncesi tüm hazırlıkların sürdüğünü ifade ederken katılımcıların pandemi hususlarına özenle dikkat etmesini istedi. BAŞKAN KAVAK'TAN DAVET VAR Kongre öncesi düzenlenen değerlendirme toplantısına katılan Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak da kongre davet çağrısını yineledi. Süreç içerisinde korona virüs hassasiyeti kapsamında katılım gösterecek tüm vatandaşların daha da dikkat göstermesi gerektiğini vurgulayan Başkan Kavak, sosyal mesafe, maske kullanımı gibi konularla ilgili hassasiyet içerisinde olacaklarını belirtti. Başkan Kavak, "AK Parti'mizin Gaziantep İl Kongresi öncesi İl Başkanımız Mehmet Eyüp Özkeçeci ve illetvekillerimizle birlikte basın toplantısı gerçekleştirdik.. 3 Şubat 2021'de hep birlikte İnandığımız Yolda Yürümeye devam edeceğiz. Rabbim birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin. Gazi şehrimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, 3 Şubat tarihinde yapılacak AK Parti Gaziantep Olağan İl Kongresi'ne tüm vatandaşları davet etti.

2023 hedeflerine doğru emin adımlarla yürüyen AK Parti'de İl kongreleri devam ediyor. Tüm Türkiye genelinde devam eden kongrelerin Gaziantep durağında ise tarih 3 Şubat 2021 olarak belirlendi. İl ve İlçe Yönetimleri, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları gibi tüm kademelerin son hazırlığını yaptığı Gaziantep 7. Olağan Kongresinin Karataş Spor Merkezi'nde düzenleneceği öğrenildi. İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci, kongre öncesi tüm hazırlıkların sürdüğünü ifade ederken katılımcıların pandemi hususlarına özenle dikkat etmesini istedi.

BAŞKAN KAVAK'TAN DAVET VAR

Kongre öncesi düzenlenen değerlendirme toplantısına katılan Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak da kongre davet çağrısını yineledi. Süreç içerisinde korona virüs hassasiyeti kapsamında katılım gösterecek tüm vatandaşların daha da dikkat göstermesi gerektiğini vurgulayan Başkan Kavak, sosyal mesafe, maske kullanımı gibi konularla ilgili hassasiyet içerisinde olacaklarını belirtti. Başkan Kavak, "AK Parti'mizin Gaziantep İl Kongresi öncesi İl Başkanımız Mehmet Eyüp Özkeçeci ve illetvekillerimizle birlikte basın toplantısı gerçekleştirdik.. 3 Şubat 2021'de hep birlikte İnandığımız Yolda Yürümeye devam edeceğiz. Rabbim birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin. Gazi şehrimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.