BAŞKAN KAVAK'TAN GURUR MESAJI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.02.2021 - 13:43, Güncelleme: 09.02.2021 - 13:43
 

BAŞKAN KAVAK'TAN GURUR MESAJI

Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, Antep’e “Gazilik” unvanının verilişinin 100’üncü yıl dönümünü kutladı.
Antep'e 'Gazilik' unvanının verilişinin 100’üncü yıl dönümü etkinlikleri Birinci Meclis (Kurutuluş Savaşı Müzesi) Binası’nda düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Etkinlikte, Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçıları Gaziantep Savunması’nı temsil eden oyunları sergiledi. Bölge halkına bağımsızlık bilincini aşılayan Karayılan ve Şahinbey, düzenlenen oyunlarla anıldı. Gaziantep’e 'Gazilik' unvanını kazandıran mücadele için 8 Şubat 1921’deki Meclis ortamı kutlama programında tekrar anımsatıldı ve 100 yıl önce Antep’e Gazi unvanını kazandıran kanun için protokol, ellerini kaldırarak oylamayı bir kez daha canlandırdı. Kutlama programında TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, TBMM İdari Amiri ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak ve eski Devlet Bakanı Vehbi Dinçerler katılım sağladı. BAŞKAN KAVAK'TAN ANLAMLI MESAJ Programa katılarak duygu dolu anlar yaşadıklarını ve Gaziantepli olmakla büyük gurur duyduğunu belirten Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak yaptığı kısa değerlendirmesinde "Antep'imize 'Gazilik' unvanı verilişinin 100. yıl etkinlikleri kapsamında ilk Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen programa katıldık. Gazi Şehrimizin savunmasında görev alan şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anıyorum" ifadelerini kullandı. (www.bakbelediyeler.com)
Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, Antep’e “Gazilik” unvanının verilişinin 100’üncü yıl dönümünü kutladı.

Antep'e 'Gazilik' unvanının verilişinin 100’üncü yıl dönümü etkinlikleri Birinci Meclis (Kurutuluş Savaşı Müzesi) Binası’nda düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Etkinlikte, Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçıları Gaziantep Savunması’nı temsil eden oyunları sergiledi. Bölge halkına bağımsızlık bilincini aşılayan Karayılan ve Şahinbey, düzenlenen oyunlarla anıldı. Gaziantep’e 'Gazilik' unvanını kazandıran mücadele için 8 Şubat 1921’deki Meclis ortamı kutlama programında tekrar anımsatıldı ve 100 yıl önce Antep’e Gazi unvanını kazandıran kanun için protokol, ellerini kaldırarak oylamayı bir kez daha canlandırdı.

Kutlama programında TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, TBMM İdari Amiri ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak ve eski Devlet Bakanı Vehbi Dinçerler katılım sağladı.

BAŞKAN KAVAK'TAN ANLAMLI MESAJ

Programa katılarak duygu dolu anlar yaşadıklarını ve Gaziantepli olmakla büyük gurur duyduğunu belirten Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak yaptığı kısa değerlendirmesinde "Antep'imize 'Gazilik' unvanı verilişinin 100. yıl etkinlikleri kapsamında ilk Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen programa katıldık. Gazi Şehrimizin savunmasında görev alan şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anıyorum" ifadelerini kullandı.

(www.bakbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.