Başkan Kavak'tan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.10.2020 - 16:01, Güncelleme: 29.10.2020 - 16:01
 

Başkan Kavak'tan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.
Nurdağı halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren ve başarılı belediyecilik uygulamaları ile takdir toplayan İlçe Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ile ilgili bir mesaj yayımladı. Başkan Kavak sosyal medyadan yayımladığı mesajında "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; tüm hemşerilerimizin ve tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)
Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Nurdağı halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren ve başarılı belediyecilik uygulamaları ile takdir toplayan İlçe Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Başkan Kavak sosyal medyadan yayımladığı mesajında "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; tüm hemşerilerimizin ve tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.