BAŞKAN KAVAK, VEKİL YÜKSEL'İ AĞIRLADI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2021 - 11:57, Güncelleme: 19.01.2021 - 11:57
 

BAŞKAN KAVAK, VEKİL YÜKSEL'İ AĞIRLADI

​​​​​​​Milletvekili Müslüm Yüksel, Nurdağı'nda temaslarda bulundu. Vekil Yüksel özellikle yerel yönetim anlamında Nurdağı'nda önemli yatırımlar gerçekleştirildiğini söyledi.
Gaziantep Nurdağı'nda toplumun her kesimi ile birlikte istiareler gerçekleştirerek ortak paydada buluşmaya özen gösteren Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, bu kez AK Parti Gaziantep Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Müslüm Yüksel'in ilçe genelindeki temaslarına eşlik etti. Vekil Yüksel ile birlikte ilk olarak AK Parti İlçe Teşkilatı ile bir araya gelen Başkan Kavak, Nurdağı'nda tüm AK teşkilatların birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğine dikkat çekti. Parti binasında teşkilat üyelerine seslenen Vekil Yüksel de parti teşkilatına teşekkür ederek 2023 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlediklerini dile getirdi. BAŞKAN KAVAK ÇALIŞMALARI AKTARDI Teşkilat buluşmasının ardından Vekil Müslüm Yüksel, Nurdağı Belediyesi'ni ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, göreve gelmesinden bu yana ilçe genelinde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra Nurdağı'nın geleceğini esas alan projeleri aktaran Başkan Kavak, yaptığı değerlendirmesinde "AK Parti Gaziantep Milletvekilimiz Sayın Müslüm Yüksel'in katılımlarıyla İlçe Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte ilçemizde devam eden çalışmalar ve projeler ile ilgili istişarelerde bulunduk. Sayın Vekilimizi Belediyemizde de ağırlayarak ilçe genelindeki kurumsal çalışmalarımızı aktardık. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Vekil Yüksel de "Konukseverliği ve gösterdikleri ilgi dolayısıyla Başkanımız Ökkeş Kavak'a teşekkür ediyorum" dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Milletvekili Müslüm Yüksel, Nurdağı'nda temaslarda bulundu. Vekil Yüksel özellikle yerel yönetim anlamında Nurdağı'nda önemli yatırımlar gerçekleştirildiğini söyledi.

Gaziantep Nurdağı'nda toplumun her kesimi ile birlikte istiareler gerçekleştirerek ortak paydada buluşmaya özen gösteren Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, bu kez AK Parti Gaziantep Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Müslüm Yüksel'in ilçe genelindeki temaslarına eşlik etti.

Vekil Yüksel ile birlikte ilk olarak AK Parti İlçe Teşkilatı ile bir araya gelen Başkan Kavak, Nurdağı'nda tüm AK teşkilatların birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğine dikkat çekti. Parti binasında teşkilat üyelerine seslenen Vekil Yüksel de parti teşkilatına teşekkür ederek 2023 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlediklerini dile getirdi.

BAŞKAN KAVAK ÇALIŞMALARI AKTARDI

Teşkilat buluşmasının ardından Vekil Müslüm Yüksel, Nurdağı Belediyesi'ni ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, göreve gelmesinden bu yana ilçe genelinde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra Nurdağı'nın geleceğini esas alan projeleri aktaran Başkan Kavak, yaptığı değerlendirmesinde "AK Parti Gaziantep Milletvekilimiz Sayın Müslüm Yüksel'in katılımlarıyla İlçe Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte ilçemizde devam eden çalışmalar ve projeler ile ilgili istişarelerde bulunduk. Sayın Vekilimizi Belediyemizde de ağırlayarak ilçe genelindeki kurumsal çalışmalarımızı aktardık. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Vekil Yüksel de "Konukseverliği ve gösterdikleri ilgi dolayısıyla Başkanımız Ökkeş Kavak'a teşekkür ediyorum" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.