BAŞKAN KAVAK, SPORCULARI AĞIRLADI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.10.2020 - 13:54, Güncelleme: 20.10.2020 - 13:54
 

BAŞKAN KAVAK, SPORCULARI AĞIRLADI

​​​​​​​Gençlere yönelik pozitif ayrıcalık tanıyarak ilçesinde sportif faaliyetlere katkılar sunmaya devam eden Başkan Ökkeş Kavak, bu kez Hentbol Takımı yöneticilerini ağırladı.
Nurdağı'nda belediyeciliğin alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyerek ilçesinde gençleri eğitim ve sporun her branşı ile buluşturmaya devam eden Başkan Ökkeş Kavak, son olarak Bölgesel Ligde mücadele eden Nurdağı Hentbol Takımı'nın Yönetim Kurulu ve Antrenörlerini makamında ağırladı. Kurumsal olarak sportif faaliyetlere her zaman destek olmayı sürdüreceklerini belirten Başkan Kavak, Hentbol ekibinin bu sezon da ilçeyi en iyi şekilde temsil edeceklerinden emin olduklarını söyledi. Şahsen ve kurumsal olarak spora ve sporcunun yanında yer almayı sürdüreceklerini belirten Başkan Kavak, ziyaretlerinden dolayı Nurdağı Hentbol Takımı'nın Yönetim Kurulu ve Antrenörlerine teşekkür etti. Heyet ise Başkan Kavak'ın her zaman kendilerine destek çıktığını belirterek, özellikle gençlere yönelik uygulamalarından dolayı Başkan Kavak'a teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Gençlere yönelik pozitif ayrıcalık tanıyarak ilçesinde sportif faaliyetlere katkılar sunmaya devam eden Başkan Ökkeş Kavak, bu kez Hentbol Takımı yöneticilerini ağırladı.

Nurdağı'nda belediyeciliğin alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyerek ilçesinde gençleri eğitim ve sporun her branşı ile buluşturmaya devam eden Başkan Ökkeş Kavak, son olarak Bölgesel Ligde mücadele eden Nurdağı Hentbol Takımı'nın Yönetim Kurulu ve Antrenörlerini makamında ağırladı.

Kurumsal olarak sportif faaliyetlere her zaman destek olmayı sürdüreceklerini belirten Başkan Kavak, Hentbol ekibinin bu sezon da ilçeyi en iyi şekilde temsil edeceklerinden emin olduklarını söyledi. Şahsen ve kurumsal olarak spora ve sporcunun yanında yer almayı sürdüreceklerini belirten Başkan Kavak, ziyaretlerinden dolayı Nurdağı Hentbol Takımı'nın Yönetim Kurulu ve Antrenörlerine teşekkür etti.

Heyet ise Başkan Kavak'ın her zaman kendilerine destek çıktığını belirterek, özellikle gençlere yönelik uygulamalarından dolayı Başkan Kavak'a teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.