Başkan Karamehmetolğu'ndan Anlamlı Paylaşım

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.03.2021 - 12:05, Güncelleme: 08.03.2021 - 12:05
 

Başkan Karamehmetolğu'ndan Anlamlı Paylaşım

​​​​​​​Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, yayınladığı mesajında tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.
Şehircilik uygulamalarında kadınlara ve gençlere yönelik pozitif ayrıcalık tanıyarak bu yönde uygulamalar gerçekleştiren Diyarbakır'ın Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili sosyal medya aracılığıyla bir mesaj yayımladı. AK Parti Belediyeciliği'nin örnek adresleri arasında gösterilen Çermik'te başarılı uygulamaları ile takdir toplayan isim Şehmus Karamehmetoğlu, açıklamasında tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Çermik'te kadınların da dahil olduğu ortak paydada buluşarak ilçenin sorunlarına çözüm arayışında olduklarının altını çizen Başkan Karamehmetoğlu, mesajında "İnsanlığın hamurunu şefkat, merhamet ve adaletle yoğuran; insana, insan olmayı, insan kalmayı öğreten kadınlardır. Başta kahraman şehitlerimizin anneleri olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, yayınladığı mesajında tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Şehircilik uygulamalarında kadınlara ve gençlere yönelik pozitif ayrıcalık tanıyarak bu yönde uygulamalar gerçekleştiren Diyarbakır'ın Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili sosyal medya aracılığıyla bir mesaj yayımladı. AK Parti Belediyeciliği'nin örnek adresleri arasında gösterilen Çermik'te başarılı uygulamaları ile takdir toplayan isim Şehmus Karamehmetoğlu, açıklamasında tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Çermik'te kadınların da dahil olduğu ortak paydada buluşarak ilçenin sorunlarına çözüm arayışında olduklarının altını çizen Başkan Karamehmetoğlu, mesajında "İnsanlığın hamurunu şefkat, merhamet ve adaletle yoğuran; insana, insan olmayı, insan kalmayı öğreten kadınlardır. Başta kahraman şehitlerimizin anneleri olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.