Başkan Karamehmetoğlu, Muhtarları Dinledi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.10.2020 - 14:25, Güncelleme: 19.10.2020 - 14:25
 

Başkan Karamehmetoğlu, Muhtarları Dinledi

​​​​​​​Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, muhtarlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinlemeye devam ediyor.
Çermik'te toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdüren Başarılı Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, makamda oturmak yerine sahada halkın yanında yer almaya devam ediyor. Vatandaşlarla sürekli olarak bir araya gelerek talep ve önerileri dinleyen ve bu yöndeki kurumsal çalışmalarına yön veren Başkan Şehmus Karamehmetoğlu bu kez Yabanardı Mahallesinde muhtar Hıdır Yıldız'ı ziyaret etti. İlçe Belediyesi çalışmalarını anlatarak mahallelinin sorunlarını muhtar Yıldız'dan bizzat dinleyen Başkan Karamehmetoğlu, amaçlarının Çermik'i birlik ve beraberlik içerisinde yönetmek olduğunu söyledi. BAŞKAN KARAMEHMETOĞLU MUHTARLAR GÜNÜ'NÜ KUTLADI Başkan Karamehmetoğlu bugün ise yaptığı değerlendirmesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutladı. Başkan Karamehmetoğlu sosyal medyadan yaptığı duyurusunda, " 19 Ekim 1829 yılında kurulmuş olan Muhtarlık Teşkilatı ve üyelerinin 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, kendilerine sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, muhtarlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinlemeye devam ediyor.

Çermik'te toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdüren Başarılı Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, makamda oturmak yerine sahada halkın yanında yer almaya devam ediyor. Vatandaşlarla sürekli olarak bir araya gelerek talep ve önerileri dinleyen ve bu yöndeki kurumsal çalışmalarına yön veren Başkan Şehmus Karamehmetoğlu bu kez Yabanardı Mahallesinde muhtar Hıdır Yıldız'ı ziyaret etti. İlçe Belediyesi çalışmalarını anlatarak mahallelinin sorunlarını muhtar Yıldız'dan bizzat dinleyen Başkan Karamehmetoğlu, amaçlarının Çermik'i birlik ve beraberlik içerisinde yönetmek olduğunu söyledi.

BAŞKAN KARAMEHMETOĞLU MUHTARLAR GÜNÜ'NÜ KUTLADI

Başkan Karamehmetoğlu bugün ise yaptığı değerlendirmesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutladı. Başkan Karamehmetoğlu sosyal medyadan yaptığı duyurusunda, " 19 Ekim 1829 yılında kurulmuş olan Muhtarlık Teşkilatı ve üyelerinin 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, kendilerine sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.