BAŞKAN KARAMEHMETOĞLU HALKLA İÇ İÇE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.07.2020 - 14:42, Güncelleme: 20.07.2020 - 14:42

BAŞKAN KARAMEHMETOĞLU HALKLA İÇ İÇE

Diyarbakır'ın Çermik ilçe Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, haftanın ilk gününde halkın talep ve önerilerini dinledi.
Diyarbakır'ın Çermik ilçe Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, halkla iç içe. Her defasından vatandaşlarla bir araya gelen ve halkın talep ve önerilerini bizzat not alarak çalışmaları bu doğrultuda gerçekleştiren Başkan Şehmus Karamehmetoğlu'nun bu tutumu vatandaşlarca da takdirle karşılanıyor. Doğal turizm zenginlikleri ile ön plana çıkan Diyarbakır'ın Çermik ilçesini bu alanda daha iyi yerlere getirebilmek için projeler geliştiren ve halkla birlik ve beraberlik içerisinde hareket eden Başkan Şehmus Karamehmetoğlu, haftanın ilk gününe yine halk ziyaretleri ile başladı. İlçe merkezinde esnafı gezerek 'Hayırlı İşler' temennisinde bulunan Başkan Şehmus Karamehmetoğlu gençler ve yaşlılarla da sohbet ederek çay ikramlarını geri çevirmedi. Gezisinde vatandaşlara pandemi sürecinde alınan kararlara hassasiyet gösterilmesini ifade eden Başkan Şehmus Karamehmetoğlu, akşam saatlerine kadar ilçenin çeşitli bölgelerinde ziyaretlerini sürdürdü.   ÇERMİKLİLER BAŞKAN KARAMEHMETOĞLU'NUN ÇALIŞMALARINDAN MEMNUN Başkan Karamehmetoğlu'nun ilçenin gelişimine yönelik çalışmalar gerçekleştirdiğini belirten Çermikliler de uygulamalardan memnun olduklarını dile getirdiler. Vatandaşlarla bir araya gelmeye önem verdiğini belirten Başkan Karamehmetoğlu da yaptığı değerlendirmesinde " Yeni haftaya, Esnaf ve Hemşerilerimizi ziyaret ederek başladık. Sorun ve şikayetler üzerine yoğunlaşarak, vatandaşlarımızın taleplerini dinledik. Kendilerine hizmetkârlık yaptığım vatandaşlarıma en iyi hizmetleri sunmak için gerekli tüm çalışmalarımızı yapmaya devam edeceğiz" dedi. (www.akbelediyeler.com)

ÇERMİKLİLER BAŞKAN KARAMEHMETOĞLU'NUN ÇALIŞMALARINDAN MEMNUN