BAŞKAN KARAMEHMETOĞLU AK TEŞKİLATI TEBRİK ETTİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2021 - 13:31, Güncelleme: 25.02.2021 - 13:31

BAŞKAN KARAMEHMETOĞLU AK TEŞKİLATI TEBRİK ETTİ

​​​​​​​Partisinin Diyarbakır İl Kongresine katılım sağlayan Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu İl Başkanlığı'na seçilen Mehmet Şerif Aydın ve yönetimini tebrik etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferans yöntemiyle katıldığı AK Parti Diyarbakır 7'nci Olağan İl Kongresi dün yoğun bir katılımla gerçekleşti. Tek listeyle yapılan seçimde AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'na Mehmet Şerif Aydın seçildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'un da katılım gösterdiği kongrede Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu da partililerini yalnız bırakmadı. Her defasında parti çalışmalarına katılarak ortak çalışma vurgusuna önemle hassasiyet gösteren Başkan Karamehmetoğlu kongre sonrası yaptığı değerlendirmesinde "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferans yolu ile şereflendirdiği Diyarbakır İl Başkanlığımızın 7. Olağan Kongresini gerçekleştirdik. Kongremizin Diyarbakır’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.  Bu anlamda İl Başkanımız Sayın M. Şerif Aydın'ı ve yönetimini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Görevi devreden Sayın Süleyman Serdar Budak  başkanımıza bugüne kadar ilimiz için göstermiş olduğu gayretten dolayı teşekkür ediyorum. Teşkilatlarımız ilk günkü heyecanla çalışmalarına devam edecektir" değerlendirmesinde bulundu. (www.akbelediyeler.com)