Başkan Karadere, Espiye'nin Geleceği İçin Çalışmalarını Sürdürüyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.07.2020 - 12:56, Güncelleme: 13.07.2020 - 12:56
 

Başkan Karadere, Espiye'nin Geleceği İçin Çalışmalarını Sürdürüyor

Espiye İlçe Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u ziyaret ederek ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulundu.
Giresun'un AK Partili Espiye İlçe Belediye Başkanı Mustafa Karadere beraberinde Giresun Valisi Enver Ünlü, Milletvekilleri Cemal Öztürk, Kadir Aydın ve Sabri Öztürk ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u ziyaret ederek çalışmaları değerlendirdi. Başkent Ankara'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Giresun heyetini ağırlayan Bakan Kurum, kurumlar arası iletişime dikkat çekerek Giresun için planlanan çalışmaların program dahilinde devam ettiğini söyledi. Espiye halkının selamlarını ileterek ilçedeki çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulunan Başkan Mustafa Karadere de ilçelerine yönelik bakanlığın pozitif yaklaşımından dolayı teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
Espiye İlçe Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u ziyaret ederek ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

Giresun'un AK Partili Espiye İlçe Belediye Başkanı Mustafa Karadere beraberinde Giresun Valisi Enver Ünlü, Milletvekilleri Cemal Öztürk, Kadir Aydın ve Sabri Öztürk ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u ziyaret ederek çalışmaları değerlendirdi.

Başkent Ankara'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Giresun heyetini ağırlayan Bakan Kurum, kurumlar arası iletişime dikkat çekerek Giresun için planlanan çalışmaların program dahilinde devam ettiğini söyledi.

Espiye halkının selamlarını ileterek ilçedeki çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulunan Başkan Mustafa Karadere de ilçelerine yönelik bakanlığın pozitif yaklaşımından dolayı teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.