BAŞKAN GÜZELKAYA'DAN SINIR ÖTESİNE MESAJ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.07.2020 - 13:27, Güncelleme: 22.07.2020 - 13:27
 

BAŞKAN GÜZELKAYA'DAN SINIR ÖTESİNE MESAJ

Iğdır'da düzenlenen Ermenistan'a Tepki Yürüyüşünde konuşma yapan Aralık Belediye Başkanı Mustafa Güzelkaya "Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanındayız" dedi.
Iğdır'ın AK Belediyecilikte örnek isimlerinden Aralık Belediye Başkanı Mustafa Güzelkaya, Türkiye-Ermenistan sınırında Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırılarına yönelik düzenlenen tepki yürüyüşüne katıldı. AK parti İl Teşkilatı ve Sivil toplum kuruluşunun da önderlik yaptığı kınamada ellerinde Türkiye ve Azerbaycan bayrakları taşıyan vatandaşlar, "Seninleyiz Azerbaycan", "Karabağ Türk'tür, Türk kalacak" ve "Ermeni işgaline son" sloganları attı.   BAŞKAN GÜZELKAYA'DAN ANLAMLI KONUŞMA Yürüyüşte vatandaşlara seslenerek Türkiye - Azerbeycan kardeşliğinin her zaman daim olacağını söyleyen Aralık Belediye Başkanı Mustafa Güzelkaya, "Azerbeycan hiç bir zaman yalnız değildir" dedi. Bölgede yaşayan 140 milyon Türk'ün yaşananları yakından takip ettiğini de sözlerine ekleyen Başkan Mustafa Güzelkaya, "14 Temmuz günü ermeni çeteler Azerbaycan'a saldırı düzenlemiş ve 12 kahraman vatan evladımız şehit olmuştur. Mekanları cennet olsun. Ermenistan yıllardan beri Azerbaycan'a zulüm ediyor. Topraklarının yüzde 20'sini işgal etmiştir. Ermenistan'da hastalık duruma gelmiş bu zihniyet kendine gelmelidir. Zannetmesinler ki Azerbaycan yalnızdır. 140 milyon Türk var bu bölgede. Biz yeri geldiği zaman 140 milyon Türk bu zulme son vermesini de biliriz. Bu zulümlere hiç bir zaman müsaade etmeyeceğiz. Her zaman canımızla malımızla varımızla Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanında durmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Konuşması vatandaşların eşliğinde devam eden Başkan Mustafa Güzelkaya, tepki yürüyüşüne destek veren tüm Iğdır halkına teşekkür etti.   (www.akbelediyeler.com)
Iğdır'da düzenlenen Ermenistan'a Tepki Yürüyüşünde konuşma yapan Aralık Belediye Başkanı Mustafa Güzelkaya "Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanındayız" dedi.

Iğdır'ın AK Belediyecilikte örnek isimlerinden Aralık Belediye Başkanı Mustafa Güzelkaya, Türkiye-Ermenistan sınırında Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırılarına yönelik düzenlenen tepki yürüyüşüne katıldı.

AK parti İl Teşkilatı ve Sivil toplum kuruluşunun da önderlik yaptığı kınamada ellerinde Türkiye ve Azerbaycan bayrakları taşıyan vatandaşlar, "Seninleyiz Azerbaycan", "Karabağ Türk'tür, Türk kalacak" ve "Ermeni işgaline son" sloganları attı.

 

BAŞKAN GÜZELKAYA'DAN ANLAMLI KONUŞMA

Yürüyüşte vatandaşlara seslenerek Türkiye - Azerbeycan kardeşliğinin her zaman daim olacağını söyleyen Aralık Belediye Başkanı Mustafa Güzelkaya, "Azerbeycan hiç bir zaman yalnız değildir" dedi.

Bölgede yaşayan 140 milyon Türk'ün yaşananları yakından takip ettiğini de sözlerine ekleyen Başkan Mustafa Güzelkaya, "14 Temmuz günü ermeni çeteler Azerbaycan'a saldırı düzenlemiş ve 12 kahraman vatan evladımız şehit olmuştur. Mekanları cennet olsun. Ermenistan yıllardan beri Azerbaycan'a zulüm ediyor. Topraklarının yüzde 20'sini işgal etmiştir. Ermenistan'da hastalık duruma gelmiş bu zihniyet kendine gelmelidir. Zannetmesinler ki Azerbaycan yalnızdır. 140 milyon Türk var bu bölgede. Biz yeri geldiği zaman 140 milyon Türk bu zulme son vermesini de biliriz. Bu zulümlere hiç bir zaman müsaade etmeyeceğiz. Her zaman canımızla malımızla varımızla Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanında durmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Konuşması vatandaşların eşliğinde devam eden Başkan Mustafa Güzelkaya, tepki yürüyüşüne destek veren tüm Iğdır halkına teşekkür etti.  

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.