BAŞKAN GÜZELKAYA'DAN MÜJDELİ HABER

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2021 - 10:26, Güncelleme: 22.03.2021 - 10:26
 

BAŞKAN GÜZELKAYA'DAN MÜJDELİ HABER

​​​​​​​Aralık Belediye Başkanı Mustafa Güzelkaya, Millet Bahçesi yapımı için altyapı çalışmalarının başladığı müjdesini verdi.
AK Parti Belediyeciliğinin Doğu Anadolu'daki örnek adreslerinden birisi olan Iğdır Aralık Belediyesi, ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor. İlçede alt yapıdan üst yapıya bir çok alanda yenilikler kazandıran Aralık Belediyesi'nde Başkan Mustafa Güzelkaya son olarak 40 dönümlük alan üzerine yapılması planlanan Millet Bahçesinde alt yapı çalışmalarının başladığını duyurdu. Çalışmaların takipçisi olan ve vatandaşların talep ve önerilerine göre rota belirleyen Aralık Belediye Başkanı Mustafa Güzelkaya, projede en büyük destekçileri olan AK Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz'a, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Şeyran'a, İl Meclis Üyesi Yasin Işık ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti. Amaçlarının Aralık halkının aileleri ile gelerek dinlenebilecekleri örnek bir alan oluşturmak olduğunu belirten Başkan Güzelkaya, Aralık halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu sözlerine ekledi. 40 bin metrekarelik alan içerisinde yeşil alanla birlikte, oturma alanları, yürüyüş yolları, sportif ve dinlenme bölgeleri gibi tüm detayların yer alacağı bir proje oluşturacaklarını söyleyen Başkan Güzelkaya, "Hedefimiz bu projemizi de en kısa sürede halkımızla buluşturmaktır. Aralık halkımız için ne yapsak azdır. İlçemize hizmet sunmak şahsımız için büyük bir gururdur" dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Aralık Belediye Başkanı Mustafa Güzelkaya, Millet Bahçesi yapımı için altyapı çalışmalarının başladığı müjdesini verdi.

AK Parti Belediyeciliğinin Doğu Anadolu'daki örnek adreslerinden birisi olan Iğdır Aralık Belediyesi, ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor. İlçede alt yapıdan üst yapıya bir çok alanda yenilikler kazandıran Aralık Belediyesi'nde Başkan Mustafa Güzelkaya son olarak 40 dönümlük alan üzerine yapılması planlanan Millet Bahçesinde alt yapı çalışmalarının başladığını duyurdu. Çalışmaların takipçisi olan ve vatandaşların talep ve önerilerine göre rota belirleyen Aralık Belediye Başkanı Mustafa Güzelkaya, projede en büyük destekçileri olan AK Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz'a, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Şeyran'a, İl Meclis Üyesi Yasin Işık ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti. Amaçlarının Aralık halkının aileleri ile gelerek dinlenebilecekleri örnek bir alan oluşturmak olduğunu belirten Başkan Güzelkaya, Aralık halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu sözlerine ekledi. 40 bin metrekarelik alan içerisinde yeşil alanla birlikte, oturma alanları, yürüyüş yolları, sportif ve dinlenme bölgeleri gibi tüm detayların yer alacağı bir proje oluşturacaklarını söyleyen Başkan Güzelkaya, "Hedefimiz bu projemizi de en kısa sürede halkımızla buluşturmaktır. Aralık halkımız için ne yapsak azdır. İlçemize hizmet sunmak şahsımız için büyük bir gururdur" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.