BAŞKAN GÜZELKAYA MEVLİD KANDİLİ'Nİ KUTLADI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2020 - 15:10, Güncelleme: 28.10.2020 - 15:10
 

BAŞKAN GÜZELKAYA MEVLİD KANDİLİ'Nİ KUTLADI

​​​​​​​Aralık Belediye Başkanı Mustafa Guzelkaya, Mevlid Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında tüm İslam aleminin kandilini kutladı.
Aralık Belediye Başkanı Mustafa Guzelkaya, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Güzelkaya sosyal medyadan yaptığı mesajında "Âlemlere rahmet olarak gönderilen peygamberimiz Hz. Muhammed'in(sav) dünyayı teşrifleri; mevlid kandilimiz mübarek olsun. Tüm insanlığa barış, huzur ve sağlık dileklerimle" ifadelerini kullandı. MEVLİD KANDİLİ ÖNEMİ VE ANLAMI NEDİR? İnsanlığın kurtuluşu için gönderilen son ve en büyük peygamber, bizim Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.s.) 571 yılında Kameri aylardan Rebiü'l-evvel ayının 12. gecesi doğmuştur. Bu mübarek geceye 'Mevlid Kandili' denir. O'nun doğduğu çağda dünyanın her tarafında cehalet, zulüm ve ahlâksızlık almış yürümüş, Allah inancı unutulmuş, insanlık korkunç ve karanlık bir duruma düşmüş, dünya yaşanmaz hale gelmişti. Sevgili Peygamberimizin tebliğ ettiği İslâm dini ile dünya aydınlandı, tek Allah inancı ile kalpler nurlandı. Eşitlik, adalet ve kardeşlik geldi. O'na inanan toplumlar gerçek huzura kavuştu. O'nun doğduğu gece, insanlığın kurtuluşu için çok hayırlı ve mübarek bir başlangıçtır. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Aralık Belediye Başkanı Mustafa Guzelkaya, Mevlid Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında tüm İslam aleminin kandilini kutladı.

Aralık Belediye Başkanı Mustafa Guzelkaya, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Güzelkaya sosyal medyadan yaptığı mesajında "Âlemlere rahmet olarak gönderilen peygamberimiz Hz. Muhammed'in(sav) dünyayı teşrifleri; mevlid kandilimiz mübarek olsun. Tüm insanlığa barış, huzur ve sağlık dileklerimle" ifadelerini kullandı.

MEVLİD KANDİLİ ÖNEMİ VE ANLAMI NEDİR?

İnsanlığın kurtuluşu için gönderilen son ve en büyük peygamber, bizim Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.s.) 571 yılında Kameri aylardan Rebiü'l-evvel ayının 12. gecesi doğmuştur. Bu mübarek geceye 'Mevlid Kandili' denir. O'nun doğduğu çağda dünyanın her tarafında cehalet, zulüm ve ahlâksızlık almış yürümüş, Allah inancı unutulmuş, insanlık korkunç ve karanlık bir duruma düşmüş, dünya yaşanmaz hale gelmişti. Sevgili Peygamberimizin tebliğ ettiği İslâm dini ile dünya aydınlandı, tek Allah inancı ile kalpler nurlandı. Eşitlik, adalet ve kardeşlik geldi. O'na inanan toplumlar gerçek huzura kavuştu. O'nun doğduğu gece, insanlığın kurtuluşu için çok hayırlı ve mübarek bir başlangıçtır.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.