BAŞKAN GÜVEN PROJELERİ ANLATTI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.10.2020 - 13:39, Güncelleme: 16.10.2020 - 13:39

BAŞKAN GÜVEN PROJELERİ ANLATTI

​​​​​​​Afşin'in başarılı Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'la görüşerek ilçe genelindeki çalışmaları aktardı.
AK Birliktelik örneğini en güzel şekilde sergileyen Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal'ı ziyaret etti. Güreşmede ilçe genelindeki çalışmaları aktaran Başkan Güven, ileriki süreçlerde planlanan projeleri de Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'la paylaştı. Amaçlarının Afşin halkına hizmetin en iyisini sunmak olduğunu belirten Başkan Güven, AK kadroların her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğini ifade etti. Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ise görüşme ile ilgili sosyal medyadan yaptığı değerlendirmesinde "Afşin belediye başkanımız Sayın Mehmet Fatih Güven beyefendiyi genel merkezimizde ağırladık. Şehrimizi ve ilçemizi güzelleştirmek için projelerimizle ilgili konuştuk ve ilgili bakanlıklarımıza ilettik. Nazik ziyareti için kendisine teşekkürlerimi iletiyorum" dedi. (www.akbelediyeler.com)