BAŞKAN GÜRKAN BU KEZ PÜTÜRGE'DE

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.11.2020 - 15:47, Güncelleme: 26.11.2020 - 15:47
 

BAŞKAN GÜRKAN BU KEZ PÜTÜRGE'DE

​​​​​​​Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Pütürge'de bir yandan devam eden çalışmaları inceledi diğer yandan vatandaşlarla buluşarak talepleri dinledi.
Şehir merkezinin yanı sıra tüm ilçelere yönelik proje atağı ile hizmette altın yılını yaşayan Malatya'da Başkan Selahattin Gürkan'ın bugünkü adresi Pütürge oldu. Periyodik olarak ilçelerde temaslarda bulunarak bir yandan çalışmaları sahada inceleyen diğer yandan vatandaşlarla bir araya gelerek talepleri dinleyen Başkan Gürkan, Pütürge'de gidilmedik yer bırakmadı. Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük'ün eşliğinde sabah saatlerinde başlayan temaslarında Başkan Gürkan ilk olarak Büyükşehir Belediyesince Poskıran'da çalışmaları tamamlanan ve 6 Mahalleyi birbirine bağlayan 35 kilometrelik grup yolunda incelemelerde bulundu. BAŞKAN GÜRKAN VATANDAŞLARI DİNLEDİ, ÇÖZÜMLER ÜRETTİ Buradaki değerlendirmesinde "Pütürgeli Hemşehrilerimize ve Malatyamıza hayırlı olsun" diyen Başkan Gürkan ardından Tepehan Mahallesine geçerek burada vatandaşlarla buluştu. Amaçlarının toplumun her kesimi ile görüşerek talep ve önerileri birebir dinlemek olduğunu belirten Başkan Gürkan, kendilerine iletilen taleplere göre kurumsal çalışmalarına yön belirlediklerini söyledi. Vatandaşların tümünü birebir dinleyen Başkan Gürkan, temaslarında kurumsal çalışmaları da halka aktararak içerisinde bulunduğumuz pandemi sürecinde sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına dikkat edilmesi çağrısını yineledi. Vatandaş buluşmalarına Uzuntaş Mahallesi ile devam eden Başkan Gürkan yaptığı değerlendirmesinde "Pütürge Uzuntaş Mahallemizde hemşehrilerimizle bir araya gelerek, Mahallemizin sorunlarına ve taleplerine ilişkin istişarelerde bulunduk. Dokunmadığımız gönül, sarmadığımız yara kalmayıncaya dek memleketimizin her karış toprağını arşınlamaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. GİDİLMEDİK YER BIRAKMADI Başkan Gürkan daha sonra il genelindeki 86 şantiyeden biri olan Pütürge Tepehan Taş Kırma Tesisini gezdi. Ekiplerden çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Gürkan "Gece gündüz demeden Memlekete hizmet aşkıyla çalışan tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum" diyerek Malatya'da ortak akılla hareket ettiklerini dile getirdi. Başkan Gürkan ve beraberindekiler daha sonra Ulutaş Mahallesine geçti. Mahalledeki yolları ve eksikliklerini yerinde görüp inceleyen Başkan Gürkan Gönül Belediyeciliğini burada da sürdürdü. Başkan Gürkan Ulutaş Mahallesinde de vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek yoğun bir tempoyla temaslarına devam etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Pütürge'de bir yandan devam eden çalışmaları inceledi diğer yandan vatandaşlarla buluşarak talepleri dinledi.

Şehir merkezinin yanı sıra tüm ilçelere yönelik proje atağı ile hizmette altın yılını yaşayan Malatya'da Başkan Selahattin Gürkan'ın bugünkü adresi Pütürge oldu. Periyodik olarak ilçelerde temaslarda bulunarak bir yandan çalışmaları sahada inceleyen diğer yandan vatandaşlarla bir araya gelerek talepleri dinleyen Başkan Gürkan, Pütürge'de gidilmedik yer bırakmadı.

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük'ün eşliğinde sabah saatlerinde başlayan temaslarında Başkan Gürkan ilk olarak Büyükşehir Belediyesince Poskıran'da çalışmaları tamamlanan ve 6 Mahalleyi birbirine bağlayan 35 kilometrelik grup yolunda incelemelerde bulundu.

BAŞKAN GÜRKAN VATANDAŞLARI DİNLEDİ, ÇÖZÜMLER ÜRETTİ

Buradaki değerlendirmesinde "Pütürgeli Hemşehrilerimize ve Malatyamıza hayırlı olsun" diyen Başkan Gürkan ardından Tepehan Mahallesine geçerek burada vatandaşlarla buluştu. Amaçlarının toplumun her kesimi ile görüşerek talep ve önerileri birebir dinlemek olduğunu belirten Başkan Gürkan, kendilerine iletilen taleplere göre kurumsal çalışmalarına yön belirlediklerini söyledi. Vatandaşların tümünü birebir dinleyen Başkan Gürkan, temaslarında kurumsal çalışmaları da halka aktararak içerisinde bulunduğumuz pandemi sürecinde sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına dikkat edilmesi çağrısını yineledi.

Vatandaş buluşmalarına Uzuntaş Mahallesi ile devam eden Başkan Gürkan yaptığı değerlendirmesinde "Pütürge Uzuntaş Mahallemizde hemşehrilerimizle bir araya gelerek, Mahallemizin sorunlarına ve taleplerine ilişkin istişarelerde bulunduk. Dokunmadığımız gönül, sarmadığımız yara kalmayıncaya dek memleketimizin her karış toprağını arşınlamaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

GİDİLMEDİK YER BIRAKMADI

Başkan Gürkan daha sonra il genelindeki 86 şantiyeden biri olan Pütürge Tepehan Taş Kırma Tesisini gezdi. Ekiplerden çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Gürkan "Gece gündüz demeden Memlekete hizmet aşkıyla çalışan tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum" diyerek Malatya'da ortak akılla hareket ettiklerini dile getirdi.

Başkan Gürkan ve beraberindekiler daha sonra Ulutaş Mahallesine geçti. Mahalledeki yolları ve eksikliklerini yerinde görüp inceleyen Başkan Gürkan Gönül Belediyeciliğini burada da sürdürdü. Başkan Gürkan Ulutaş Mahallesinde de vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek yoğun bir tempoyla temaslarına devam etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.