BAŞKAN GÜRBÜZ'DEN SPORA TAM DESTEK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2021 - 09:08, Güncelleme: 22.03.2021 - 09:08
 

BAŞKAN GÜRBÜZ'DEN SPORA TAM DESTEK

​​​​​​​Elbistan'da sporun ve sporcunun dostu Başkan Mehmet Gürbüz, "Varımızla yoğumuzla, şehrimizin takımına sahip çıkıyoruz" sözlerini yineledi.
Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, ‘asla yalnız yürümeyeceksin’ sloganı ile başlattığı Elbistan Spor’a destek çalışmaları kapsamında, “Bu yolun sonu şampiyonluk olacak” dedi. Elbistan Belediyesi olarak Elbistan Spor’a 113 bin TL forma sponsorluğu desteği sağladıklarını belirten Başkan Mehmet Gürbüz, “Varımızla yoğumuzla, şehrimizin takımına sahip çıkıyoruz” ifadelerini kullandı. Bölgesel Amatör Lig’de hazırlıklarına devam eden Elbistan Spor, 2020-2021 sezonunda 3’ncü lige çıkmak için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Elbistan Spor’un en büyük destekçisi olarak öne çıkan Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, maddi ve manevi anlamda her türlü destek sağlamaya devam ediyor. "ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN" Başkan Gürbüz yaptığı açıklamada, "Asla yalnız yürümeyeceksin sloganı ile yola çıktığımız sezonu şampiyonlukla taçlandırıp, şehrimizin takımını hak ettiği yerlere taşımak için varımızla yoğumuzla, şehrimizin takımına sahip çıkıyoruz. İddialı bir kadro kurarak, bu sezon hasretle beklediğimiz 3’üncü lig hedefine emin adımlarla yürüyoruz. Şehrimizin takımına forma sponsoru olarak 113 bin TL destek sağladık. Biz bu sezon şunu söylüyoruz, hedef 3’üncü lig, bu yolun sonu şampiyonluk olacak. Diğer yandan kulübümüze maddi manevi destek sağlayacak kalıcı projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Şehrimizin marka değeri ve tek takımı olan bu kulübe, vatandaşımız, siyasetçilerimiz ve sivil toplum kuruluşları olmak üzere top yekun sahip çıkılması gerektiğine inanıyorum. Çünkü bu şehrin gençlerine spor kültürünü aşılamanın ve zararlı alışkanlıklardan uzaklaşarak şehre katkı sağlamasının önünü açmayı hedefliyoruz" diye konuştu. (Kaynak: Elbistan Belediyesi Basın Müdürlüğü)
​​​​​​​Elbistan'da sporun ve sporcunun dostu Başkan Mehmet Gürbüz, "Varımızla yoğumuzla, şehrimizin takımına sahip çıkıyoruz" sözlerini yineledi.

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, ‘asla yalnız yürümeyeceksin’ sloganı ile başlattığı Elbistan Spor’a destek çalışmaları kapsamında, “Bu yolun sonu şampiyonluk olacak” dedi. Elbistan Belediyesi olarak Elbistan Spor’a 113 bin TL forma sponsorluğu desteği sağladıklarını belirten Başkan Mehmet Gürbüz, “Varımızla yoğumuzla, şehrimizin takımına sahip çıkıyoruz” ifadelerini kullandı. Bölgesel Amatör Lig’de hazırlıklarına devam eden Elbistan Spor, 2020-2021 sezonunda 3’ncü lige çıkmak için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Elbistan Spor’un en büyük destekçisi olarak öne çıkan Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, maddi ve manevi anlamda her türlü destek sağlamaya devam ediyor.

"ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN"

Başkan Gürbüz yaptığı açıklamada, "Asla yalnız yürümeyeceksin sloganı ile yola çıktığımız sezonu şampiyonlukla taçlandırıp, şehrimizin takımını hak ettiği yerlere taşımak için varımızla yoğumuzla, şehrimizin takımına sahip çıkıyoruz. İddialı bir kadro kurarak, bu sezon hasretle beklediğimiz 3’üncü lig hedefine emin adımlarla yürüyoruz. Şehrimizin takımına forma sponsoru olarak 113 bin TL destek sağladık. Biz bu sezon şunu söylüyoruz, hedef 3’üncü lig, bu yolun sonu şampiyonluk olacak. Diğer yandan kulübümüze maddi manevi destek sağlayacak kalıcı projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Şehrimizin marka değeri ve tek takımı olan bu kulübe, vatandaşımız, siyasetçilerimiz ve sivil toplum kuruluşları olmak üzere top yekun sahip çıkılması gerektiğine inanıyorum. Çünkü bu şehrin gençlerine spor kültürünü aşılamanın ve zararlı alışkanlıklardan uzaklaşarak şehre katkı sağlamasının önünü açmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

(Kaynak: Elbistan Belediyesi Basın Müdürlüğü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.