BAŞKAN GÜRBÜZ YİNE SAHADA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.11.2020 - 23:38, Güncelleme: 27.11.2020 - 23:38

BAŞKAN GÜRBÜZ YİNE SAHADA

​​​​​​​Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, gün içerisinde Beştepe, Aksakal, Türkören, Kavaktepe ve İkizpınar Mahallelerine giderek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.
Kahramanmaraş'ta gönül belediyeciliğinin en belirgin adreslerinden Elbistan'da Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, bir günde 5 mahalleye giderek vatandaşlarla buluştu. Buluşmalarında vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek kurumsal çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Gürbüz, tam not aldı. Gerek vatandaşlara yaklaşımı gerekse kurumsal çalışmalar hakkındaki şeffaf belediyecilik anlayışı ile takdir toplayan Başkan Gürbüz yaptığı değerlendirmesinde "Gece gündüz demeden, daha çok gayret göstererek mahalle mahalle vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Beştepe, Aksakal, Türkören, Kavaktepe ve İkizpınar mahallelerimizi ziyaret ederek sorunları yerinde inceledik. Özellikle gençlerimizin istek ve taleplerini dinlemek bizi çok mutlu etti. Gönül bağımız daim olsun. Daha güzel yarınlar için, adım adım, kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımızla buluşmaya, hasbihal etmeye devam edeceğiz. İçten ve samimi sohbetleri için halkımıza teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. Vatandaşlar da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Gürbüz ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)