BAŞKAN GÜRBÜZ TEBRİK ETTİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.10.2020 - 13:19, Güncelleme: 16.10.2020 - 13:19

BAŞKAN GÜRBÜZ TEBRİK ETTİ

​​​​​​​Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Azerbeycan'a destek için büyükelçiliğe nişan yüzüğünü gönderen öğretmen Uhud Polat'ı arayarak tebrik etti.
Ermenistan'ın sivilleri hedef alan saldırıları ve işgal ettiği toprakları geri almak için Azerbaycan'ın başlattığı geri püskürtme harekatı başarılı bir şekilde sürerken, Elbistanlı bir öğretmenin kardeş ülke Azerbaycan'a yönelik desteği gündemde geniş yer buldu. Harekata destek olmak amacıyla Türk Bayrağı ile nişan yüzüğünü Azerbeycan Büyükelçiliğine gönderen  Elbistanlı  öğretmen Uhud Polat, bu davranışı ile takdirleri üzerine topladı. Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz de öğretmen Polat'ı arayarak tebriklerini iletti. Öğretmen Uhud Polat'ın davranışı karşısında kendisinin de duygulandığını ileten Başkan Gürbüz, Polat gibi vatanseverler sayesinde Türkiye'nin her zaman dik bir şekilde yola devam edeceğini ve kardeş ülke Azerbaycan ile mazlumların yanında yer almaya devam edeceğini dile getirdi. (www.akbelediyeler.com)