BAŞKAN GÜRBÜZ GİDİLMEDİK YER BIRAKMADI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.12.2020 - 08:47, Güncelleme: 10.12.2020 - 08:47
 

BAŞKAN GÜRBÜZ GİDİLMEDİK YER BIRAKMADI

​​​​​​​​​​​​​​Gönül Belediyeciliğinin örnek ismi Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, kırsalda yine gidilmedik yer bırakmadı.
Kahramanmaraş'ın Gönül Belediyeciliğindeki adresi Elbistan'da Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine kurumsal çalışmalarda yön belirleyen Başkan Mehmet Gürbüz'ün dünkü durağı kırsalda Tapkıran ve Karahasanuşağı mahalleleri oldu. Mahallede ilk olarak bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Başkan Gürbüz, vatandaşlarla tek tek selamlayarak herhangi bir taleplerinin olup olmadığını sordu. Ardından Başkan Gürbüz, burada mahalle sakinlerine kurumsal çalışmaları aktardı. "VATANDAŞLARIMIZLA GÖNÜL BAĞIMIZI GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYORUZ" Amaçlarının Elbistan'ı birlik ve beraberlik içerisinde kalkındırmak olduğunu belirten Başkan Gürbüz, vatandaşların sorunların dinleyerek gerekli hususlarda kurumsal çözümler sunacaklarını söyledi. Başkan Gürbüz ziyareti ile ilgili değerlendirmesinde "Şehir merkezimize uzak, yakın fark etmeden tüm mahallelerimize hizmet etmeye ve vatandaşlarımızın gönüllerine dokunmaya kararlıyız. Karahasanuşağı ve Tapkıran mahallelerimizde incelemelerde bulunarak vatandaşlarımızla bir araya geldik. Kapı kapı, sokak sokak dolaşarak mahallelerimizi ziyaret etmeye, vatandaşlarımızla gönül bağımızı güçlendirmeye devam ediyoruz. Başta muhtarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim" dedi. Tapkıran ve Karahasanuşağı Mahallesi sakinleri de kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Gürbüz'e ve Elbistan Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​​​​​​​​Gönül Belediyeciliğinin örnek ismi Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, kırsalda yine gidilmedik yer bırakmadı.

Kahramanmaraş'ın Gönül Belediyeciliğindeki adresi Elbistan'da Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine kurumsal çalışmalarda yön belirleyen Başkan Mehmet Gürbüz'ün dünkü durağı kırsalda Tapkıran ve Karahasanuşağı mahalleleri oldu. Mahallede ilk olarak bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Başkan Gürbüz, vatandaşlarla tek tek selamlayarak herhangi bir taleplerinin olup olmadığını sordu. Ardından Başkan Gürbüz, burada mahalle sakinlerine kurumsal çalışmaları aktardı.

"VATANDAŞLARIMIZLA GÖNÜL BAĞIMIZI GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYORUZ"

Amaçlarının Elbistan'ı birlik ve beraberlik içerisinde kalkındırmak olduğunu belirten Başkan Gürbüz, vatandaşların sorunların dinleyerek gerekli hususlarda kurumsal çözümler sunacaklarını söyledi. Başkan Gürbüz ziyareti ile ilgili değerlendirmesinde "Şehir merkezimize uzak, yakın fark etmeden tüm mahallelerimize hizmet etmeye ve vatandaşlarımızın gönüllerine dokunmaya kararlıyız. Karahasanuşağı ve Tapkıran mahallelerimizde incelemelerde bulunarak vatandaşlarımızla bir araya geldik. Kapı kapı, sokak sokak dolaşarak mahallelerimizi ziyaret etmeye, vatandaşlarımızla gönül bağımızı güçlendirmeye devam ediyoruz. Başta muhtarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.

Tapkıran ve Karahasanuşağı Mahallesi sakinleri de kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Gürbüz'e ve Elbistan Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.