BAŞKAN GÜNGÖR MUHTARLARI DİNLEDİ

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.10.2020 - 23:20, Güncelleme: 04.10.2020 - 23:20
 

BAŞKAN GÜNGÖR MUHTARLARI DİNLEDİ

​​​​​​​Kahramanmaraş'ta toplumun her kesimi ile bir araya gelmeyi sürdüren Başkan Hayrettin Güngör bu kez muhtarları dinledi.
Muhtarlarla bir araya gelen Başkan Güngör, “Tüm mahallelerimiz için gayretle çalışıyoruz. İnşallah, ilçe belediyelerimizle koordineli bir şekilde eksiklikleri bir bir gidereceğiz” dedi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Karacasu bölgesinde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Karaziyaret Muhtarı Ahmet Sivri’nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Güngör, şehir genelinde yapılan çalışmalar ve yeni yatırımlar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Güngör, ilçe belediyeleri ile koordineli bir çalışma gerçekleştirdiklerini, mahallelerin eksikliklerin tek tek giderileceğini belirtti. "GAYEMİZ ŞEHRİMİZE HİZMET" Başkan Güngör, “11 ilçemizde, tüm mahallelerimizde özverili bir çalışma gerçekleştiriyoruz. İlçe belediyelerimizle koordineli bir şekilde mahallelerimizin sorunlarının çözümü noktasında gayretle çalışıyoruz.  Gayemiz şehrimize hizmet, hemşehrimize hizmet. Bu çalışmalarda muhtarlarımız da bizim önemli bir paydaşımız. Şehrimize katkı sağlamak için inşallah birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Toplantının sonunda Güngör’e Karaziyaret Spor’un forması hediye edildi. (Kaynak: Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkile Dairesi Başkanlığı)  
​​​​​​​Kahramanmaraş'ta toplumun her kesimi ile bir araya gelmeyi sürdüren Başkan Hayrettin Güngör bu kez muhtarları dinledi.

Muhtarlarla bir araya gelen Başkan Güngör, “Tüm mahallelerimiz için gayretle çalışıyoruz. İnşallah, ilçe belediyelerimizle koordineli bir şekilde eksiklikleri bir bir gidereceğiz” dedi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Karacasu bölgesinde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Karaziyaret Muhtarı Ahmet Sivri’nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Güngör, şehir genelinde yapılan çalışmalar ve yeni yatırımlar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Güngör, ilçe belediyeleri ile koordineli bir çalışma gerçekleştirdiklerini, mahallelerin eksikliklerin tek tek giderileceğini belirtti.

"GAYEMİZ ŞEHRİMİZE HİZMET"

Başkan Güngör, “11 ilçemizde, tüm mahallelerimizde özverili bir çalışma gerçekleştiriyoruz. İlçe belediyelerimizle koordineli bir şekilde mahallelerimizin sorunlarının çözümü noktasında gayretle çalışıyoruz.  Gayemiz şehrimize hizmet, hemşehrimize hizmet. Bu çalışmalarda muhtarlarımız da bizim önemli bir paydaşımız. Şehrimize katkı sağlamak için inşallah birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Toplantının sonunda Güngör’e Karaziyaret Spor’un forması hediye edildi.

(Kaynak: Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkile Dairesi Başkanlığı)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.