BAŞKAN GÜNGÖR KORONAYA YAKALANDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2020 - 16:04, Güncelleme: 02.11.2020 - 16:04
 

BAŞKAN GÜNGÖR KORONAYA YAKALANDI

​​​​​​​Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör koronaya yakalandı. Başkan Güngör doktorlar gözetiminde evde tedaviye alındı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör bugün halsizlik şikayetiyle tedaviye alındı. 55 yaşındaki Başkan Güngör'ün yapılan muayenesinde Covid-19 testi pozitif çıktı. Doktorlar nezaretinde evde tedavisine başlanan Başkan Güngör sosyal medyadan yaptığı duyurusunda "Hemşehrilerimden Maske, Mesafe ve Hijyen kurallarına uyma konusunda titizlik göstermelerini istirham ediyorum. Dualarınızı beklerim" ifadelerini kullandı. Son dönemlerde korona hassasiyetine rağmen Kahramanmaraş'ta gitmedik yer bırakmayarak kurumsal çalışmaların takipçisi olan Başkan Güngör için geçmiş olsun mesajları da birbiri ardına yayımlandı. (www.akbelediyeler.com) AYRINTILAR GELİYOR...
​​​​​​​Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör koronaya yakalandı. Başkan Güngör doktorlar gözetiminde evde tedaviye alındı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör bugün halsizlik şikayetiyle tedaviye alındı. 55 yaşındaki Başkan Güngör'ün yapılan muayenesinde Covid-19 testi pozitif çıktı. Doktorlar nezaretinde evde tedavisine başlanan Başkan Güngör sosyal medyadan yaptığı duyurusunda "Hemşehrilerimden Maske, Mesafe ve Hijyen kurallarına uyma konusunda titizlik göstermelerini istirham ediyorum. Dualarınızı beklerim" ifadelerini kullandı.

Son dönemlerde korona hassasiyetine rağmen Kahramanmaraş'ta gitmedik yer bırakmayarak kurumsal çalışmaların takipçisi olan Başkan Güngör için geçmiş olsun mesajları da birbiri ardına yayımlandı.

(www.akbelediyeler.com)

AYRINTILAR GELİYOR...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.