BAŞKAN GÜNCEOĞLU BU KEZ MUTKİ'DE

İlçeler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.08.2020 - 14:59, Güncelleme: 20.08.2020 - 14:59

BAŞKAN GÜNCEOĞLU BU KEZ MUTKİ'DE

​​​​​​​Vatandaş ziyaretlerine önem veren AK Parti Bitlis İl Başkanı Engin Günceoğlu'nun adresi bu kez Mutki oldu.
Halk buluşmaları, esnaf ziyaretleri ve gençlik buluşmalarına önem veren AK Parti Bitlis İl Başkanı Engin Günceoğlu, yine Bitlis sokaklarındaydı. Adresini bu kez Mutki olarak belirleyen Başkan Günceoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Cemalettin Kinç ile birlikte Mutki'de esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek 'Hayırlı İşler' temennisinde bulundu. Temaslarında vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek Türkiye genelinde, Bitlis'te ve Mutki'de yaşanan gelişimi aktaran Başkan Günceoğlu'na vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Halk buluşmalarında Mutki'de gitmedik yer bırakmayan Başkan Günceoğlu, gün içerisinde yine İl Genel Meclis Başkanı Cemalettin Kinç ile birlikte Mutki Kaymakamlığına atanan Necdet Özdemir’i makamında ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi. (www.akbelediyeler.com)