BAŞKAN GÜNAYDIN, HALKLA İÇ İÇE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.08.2020 - 13:04, Güncelleme: 11.08.2020 - 13:04
 

BAŞKAN GÜNAYDIN, HALKLA İÇ İÇE

​​​​​​​Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın, vatandaşların talep ve önerilerini dinlemeye devam ediyor.
Güneydoğu'da gönül belediyeciliğinin örnek adreslerinden Batman'ın Gercüş ilçesinde Başkan Gündüz Günaydın vatandaşların talep ve önerilerini dinlemeye devam ediyor. Makamda oturmak yerine sahada yer alarak kurumsal çalışmaların takipçisi olan Başkan Günaydın, halkla iç içe olmayı ihmal etmiyor. Güzergah üzerinde sürekli olarak vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Günaydın gelen talep ve önerileri tek tek not alıyor ve kurumsal çalışmalara bu yönde rota veriyor. Başkan Günaydın'ın her gün geleneksel hale getirdiği ziyaretlerin bugünkü durağı yine esnaf grupları oldu. Esnafın sorunlarını dinleyen, ihtiyaçlarını soran ve bol bol sohbet eden Başkan Günaydın içerisinde bulunduğumuz süreçte koronavirüs denetimlerinin de sürdüğünü dile getirdi. Vatandaşların hassasiyet göstermesini isteyen Başkan Günaydın özellikle maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına riayet edilmesini istedi. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın, vatandaşların talep ve önerilerini dinlemeye devam ediyor.
Güneydoğu'da gönül belediyeciliğinin örnek adreslerinden Batman'ın Gercüş ilçesinde Başkan Gündüz Günaydın vatandaşların talep ve önerilerini dinlemeye devam ediyor. Makamda oturmak yerine sahada yer alarak kurumsal çalışmaların takipçisi olan Başkan Günaydın, halkla iç içe olmayı ihmal etmiyor.
Güzergah üzerinde sürekli olarak vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Günaydın gelen talep ve önerileri tek tek not alıyor ve kurumsal çalışmalara bu yönde rota veriyor. Başkan Günaydın'ın her gün geleneksel hale getirdiği ziyaretlerin bugünkü durağı yine esnaf grupları oldu. Esnafın sorunlarını dinleyen, ihtiyaçlarını soran ve bol bol sohbet eden Başkan Günaydın içerisinde bulunduğumuz süreçte koronavirüs denetimlerinin de sürdüğünü dile getirdi. Vatandaşların hassasiyet göstermesini isteyen Başkan Günaydın özellikle maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına riayet edilmesini istedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.