BAŞKAN GÜDER'İN YOĞUN BAYRAM MESAİSİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.08.2020 - 19:42, Güncelleme: 03.08.2020 - 19:42
 

BAŞKAN GÜDER'İN YOĞUN BAYRAM MESAİSİ

Battalgazi'nin sevilen Başkanı Osman Güder, bayramda gitmedik yer bırakmayarak takdir topladı.
Malatya'nın AK Belediyecilikte örnek adreslerinden Battalgazi ilçesinde, Başkan Osman Güder'in bayram mesaisi yoğun geçti. İlçede gitmedik yer bırakmayan Başkan Güder, yaklaşımı ve çalışkanlığı ile vatandaşlardan tam not aldı. Başkan Güder, sabah namazını Namazgah'ta eda ederek, namazın ardından vatandaşlarla tek tek bayramlaştı. "Vatandaşlarımızın gönüllerine dokunarak, dualaşarak bayramlaştık" diyen Başkan Güder ardından Battalgazi'nin huzur ve güvenliği için büyük bir özveriyle çalışan güvenlik güçleri personellerini ziyaret etti. Kaymakam Abdul Kadir Duran ile birlikte güvenlik güçlerinin bayramını kutlayan Başkan Güder daha sonra Battalgazi İlçe Jandarma Komutanlığına geçti. Mehmetçikle bayramlaşan ve Mehmetçiğe "Allah sizleri muhafaza etsin İnşallah" sözleri ile seslenen Başkan Güder gün içerisindeki ziyaretlerine bu kez AK Parti teşkilatları ile devam etti. Yoğun katılımın sağlandığı parti teşkilatında tüm partililerin bayramını kutlayan Başkan Güder, birlik ve beraberlik içerisinde hareket eden AK Kadroların halkına daha nice hizmetler sunacağını dile getirdi.   Ziyareti ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Güder, "18 yıldır Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimizin emrinde gece gündüz demeden çalışan AK Parti Teşkilatımız ile İl Başkanlığımızda bayramlaştık" dedi. Başkan Güder, bayram temaslarına kaldığı yerden devam etti. Ziyaretlerinde yolda vatandaşlarla sık sık buluşan ve 'Hayırlı Bayramlar' temennisinde bulunan Başkan Güder, talep ve önerileri dinlemeyi de ihmal etmedi. Vatandaşlara sosyal mesafe uyarısında da bulunan Başkan Güder, "Bayram coşkusunu Battalgazi’mizde kıymetli esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. Rabbim nice Bayramlara sağlıkla erişmeyi nasip etsin" sözlerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)
Battalgazi'nin sevilen Başkanı Osman Güder, bayramda gitmedik yer bırakmayarak takdir topladı.

Malatya'nın AK Belediyecilikte örnek adreslerinden Battalgazi ilçesinde, Başkan Osman Güder'in bayram mesaisi yoğun geçti. İlçede gitmedik yer bırakmayan Başkan Güder, yaklaşımı ve çalışkanlığı ile vatandaşlardan tam not aldı.

Başkan Güder, sabah namazını Namazgah'ta eda ederek, namazın ardından vatandaşlarla tek tek bayramlaştı. "Vatandaşlarımızın gönüllerine dokunarak, dualaşarak bayramlaştık" diyen Başkan Güder ardından Battalgazi'nin huzur ve güvenliği için büyük bir özveriyle çalışan güvenlik güçleri personellerini ziyaret etti. Kaymakam Abdul Kadir Duran ile birlikte güvenlik güçlerinin bayramını kutlayan Başkan Güder daha sonra Battalgazi İlçe Jandarma Komutanlığına geçti. Mehmetçikle bayramlaşan ve Mehmetçiğe "Allah sizleri muhafaza etsin İnşallah" sözleri ile seslenen Başkan Güder gün içerisindeki ziyaretlerine bu kez AK Parti teşkilatları ile devam etti. Yoğun katılımın sağlandığı parti teşkilatında tüm partililerin bayramını kutlayan Başkan Güder, birlik ve beraberlik içerisinde hareket eden AK Kadroların halkına daha nice hizmetler sunacağını dile getirdi.  

Ziyareti ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Güder, "18 yıldır Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimizin emrinde gece gündüz demeden çalışan AK Parti Teşkilatımız ile İl Başkanlığımızda bayramlaştık" dedi.

Başkan Güder, bayram temaslarına kaldığı yerden devam etti. Ziyaretlerinde yolda vatandaşlarla sık sık buluşan ve 'Hayırlı Bayramlar' temennisinde bulunan Başkan Güder, talep ve önerileri dinlemeyi de ihmal etmedi. Vatandaşlara sosyal mesafe uyarısında da bulunan Başkan Güder, "Bayram coşkusunu Battalgazi’mizde kıymetli esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. Rabbim nice Bayramlara sağlıkla erişmeyi nasip etsin" sözlerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.