BAŞKAN GÜDER MUHTARLARI DİNLEDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2021 - 08:47, Güncelleme: 12.03.2021 - 08:47
 

BAŞKAN GÜDER MUHTARLARI DİNLEDİ

​​​​​​​Battalgazi'de toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdüren Başkan Osman Güder, muhtarlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.
Battalgazi halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için gecesini gündüzüne katan Başkan Osman Güder, mahalle muhtarlarıyla buluşarak sıkıntıları dinledi. Vatandaşların talep ve önerilerine önem vererek Malatya'da Gönül Belediyeciliği örneği sergileyen Başkan Güder, muhtarları dinleyerek yaşanan sıkıntıları not aldı. Makamda oturmak yerine Battalgazi Mahallelerini gezerek mesai harcayan Başkan Güder, amaçlarının birlik ve beraberlik içersinde yaşanabilecek olası sorunları önceden tespit etmek ve çözüme kavuşturmak olduğunu söyledi. Dönem dönem muhtarlarla bir araya gelmeye devam edeceklerinin de altını çizen Başkan Güder, kurumsal olarak alt ve üst yapıya yönelik 2021 Yılı Planlaması dahilinde çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. Başkan Güder, "Muhtarlarımızla Hizmet ve Gönül Buluşmalarımız sürüyor. Battalgazi’mizin her bir mahallesinde vatandaşlarımızın talep ve görüşlerinin ilk muhatabı olan kıymetli muhtarlarımız ile bir araya gelerek, Battalgazi’mizin geleceğini birlikte inşa edeceğiz" dedi. Battalgazi mahalle muhtarları da kendilerine yönelik hizmet anlayışından dolayı Başkan Güder'e ve tüm Battalgazi Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Battalgazi'de toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdüren Başkan Osman Güder, muhtarlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.

Battalgazi halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için gecesini gündüzüne katan Başkan Osman Güder, mahalle muhtarlarıyla buluşarak sıkıntıları dinledi. Vatandaşların talep ve önerilerine önem vererek Malatya'da Gönül Belediyeciliği örneği sergileyen Başkan Güder, muhtarları dinleyerek yaşanan sıkıntıları not aldı. Makamda oturmak yerine Battalgazi Mahallelerini gezerek mesai harcayan Başkan Güder, amaçlarının birlik ve beraberlik içersinde yaşanabilecek olası sorunları önceden tespit etmek ve çözüme kavuşturmak olduğunu söyledi. Dönem dönem muhtarlarla bir araya gelmeye devam edeceklerinin de altını çizen Başkan Güder, kurumsal olarak alt ve üst yapıya yönelik 2021 Yılı Planlaması dahilinde çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi.

Başkan Güder, "Muhtarlarımızla Hizmet ve Gönül Buluşmalarımız sürüyor. Battalgazi’mizin her bir mahallesinde vatandaşlarımızın talep ve görüşlerinin ilk muhatabı olan kıymetli muhtarlarımız ile bir araya gelerek, Battalgazi’mizin geleceğini birlikte inşa edeceğiz" dedi. Battalgazi mahalle muhtarları da kendilerine yönelik hizmet anlayışından dolayı Başkan Güder'e ve tüm Battalgazi Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.