BAŞKAN GEYLANİ'DEN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.03.2021 - 11:34, Güncelleme: 10.03.2021 - 11:34

BAŞKAN GEYLANİ'DEN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

​​​​​​​Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani Miraç Kandili mesajında "Hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Miraç Kandili'ni kutluyorum" dedi.
Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Üç aylar içerisinde idrak edeceğimiz Mübarek gecelerden biri olan Miraç Kandili ile ilgili kutlama mesajı yayınladı. Başkan Geylani, mesajında birlik ve beraberlik vurgusuna dikkat çekerek "Peygamber efendimizin Allah-u Teala’nın huzuruna kabulü anlamına gelen, rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu mübarek gecede dualarımızın kabul olmasını temenni ediyor, Hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Miraç Kandili'ni kutluyorum" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)